Ardahan'da Mutlu Başlayan Düğün Kötü Bitti! Gelin ve Damat Dahil 143 Kişi Hastaneye Kaldırıldı

TAKİP ET

Ardahan'da eğlenceyle başlayan bir düğün dağıtılan yemeklerden sonra kötü bitti. Aralarında gelin ve damadın da bulunduğu 143 kişi yemekten zehirlenerek hastaneye kaldırıldı.

Ardahan’da eğlenceyle başlayan bir düğün dağıtılan yemeklerden sonra kötü bitti. Aralarında gelin ve damadın da bulunduğu 143 kişi yemekten zehirlenerek hastaneye kaldırıldı.

Ardahan İl Merkezine bağlı olan Değirmenköy’de Mustafa ve Nurcan çiftinin düğün töreni gerçekleştirilirken düğüne katılan davetlilere tavuk, pilav, ayran ve tatlı dağıtıldı. Eğlenceli şekilde devam eden düğün töreninde davetlilere dağıtılan yemekten sonra olanlar oldu.

GELİN VE DAMATTA DAHİL 143 KİŞİ HASTANELİK OLDU

Dağıtılan yemeğin ardından aralarında gelin ve damadın da bulunduğu 143 kişide kusma ve mide bulantısı başladı. Bu şikayetler sonrasında olay yerine ambulans çağırıldı ve gelin, damatta dahil olmak üzere 143 kişi düğüne katılan diğer davetliler aracılığıyla hastaneye kaldırıldı. Hastanede düğünde dağıtılan yemekten zehirlendikleri belirlenen bazı hastalar tedavi altına alındı. Hastaneye sevk edilen bazı hastaların tedavisi ayakta yapıldı. 

HAYATİ TEHLİKELERİ BULUNMUYOR

Yedikleri düğün yemeğinin ardından gelin ve damatta dahil olmak üzere hastaneye kaldırılan 143 kişinin durumuyla ilgili hastane yetkililerinden açıklama geldi. Hastaneye getirilen ve zehirlendikleri belirlenen kişilerin tedavisi yapıldığı ve hayati tehlikelerinin bulunmadığı bilgisi verildi. Yaşanan olayla ilgili inceleme başlatıldı.

 

ardahan düğün gelin ve damat zehirlenme 143 kişi hastanelik oldu düğün yemeği