Arda Turan'dan Canlı Yayında Sitem Dolu Sözler: "Galatasaray Taraftarı Beni İstemiyor"

TAKİP ET

Barcelona'da futbol oynayan ve kısa bir süre önce Milli takım kadrosuna geri dönen Arda Turan bu akşam katıldığı Beyaz Futbol canlı yayınında şok eden açıklamalarda bulundu. Yaklaşık yarım saat kadar canlı yayında açıklamalarda bulunan Arda Turan'ın Galatasaray'a yeniden dönme sorularına 'Galatasaray taraftarı beni istemiyor' şeklinde cevap verdiği görüldü.

Barcelona’da futbol oynayan ve kısa bir süre önce Milli takım kadrosuna geri dönen Arda Turan bu akşam katıldığı Beyaz Futbol canlı yayınında şok eden açıklamalarda bulundu. Yaklaşık yarım saat kadar canlı yayında açıklamalarda bulunan Arda Turan’ın Galatasaray’a yeniden dönme sorularına “Galatasaray taraftarı beni istemiyor” şeklinde cevap verdiği görüldü.

‘İZLANDA MAÇI İÇİN TOTEM YAPIYORDUK'

Milli takımımızın dün Ukrayna ile yaptığı maçta 2-0’lık mağlubiyetle ayrılmasının ardından oklar futbolculara ve teknik direktöre çevrildi. Maçta görüntülenen skandal hareketler ise vatandaşları iyice çileden çıkardı. Gündemi ele alan Beyaz Futbol’a canlı telefon bağlantısı gerçekleştiren Arda Turan, sosyal medyada yayılan birçok görüntü hakkında sitem etti. Kendisinin Barcelona’da oynadığını ve orada bu durumların normal karşılandığını söyleyen Turan, birkaç arkadaşıyla birlikte gülerken çekilmiş fotoğrafın maçtan önce olduğunu ve İzlanda maçı ile ilgili totem yaptıklarını belirtti. 

‘BARCELONA’DA KALACAĞIM’

Programın Canlı yayın bağlantısı gerçekleştiren Arda Turan’a sorulan sorulardan biri de Galatasaray’da yeniden oynayıp oynamayacağı oldu. Arda Turan, Galatasaray’ı çok sevdiğini ancak Barcelona’da oynayacağını, Galatasaray taraftarlarının hepsinin kendisini istemediğini belirtti. 

 

Arda turan milli takım barcelona galatasaray canlı yayın beyaz futbol açıklama telefon bağlantısı taraftar