Arda Turan'dan Açıklama Geldi: "Her İki Tarafa da…"

TAKİP ET

Arda Turan ve şarkıcı Berkay arasında Emirgan'da bir mekanda dün akşam yaşanan kavganın yankıları devam ediyor. İlk olarak konu hakkında şarkıcı Berkay Şahin Neşe Özlem Ada Şahin açıklama yapmıştı. Özlem Ada Şahin açıklamasında Arda Turan'ın kendisine açıldığı ve bu nedenle kavga çıktığını söylemişti. Konu hakkında bir açıklama da Berkay ve Arda Turan'dan geldi.

Magazin dünyası ünlü futbolcu Arda Turan ve şarkıcı Berkay arasında yaşanan Yumruklu kavgayı konuşuyor. Yaşanan kavganın ardından Berkay'ın burnunun kırıldığı ve ameliyat olacağı öğrenilmişti. Konu hakkında bir açıklama yapan Berkay,  “Bütün hukuki yollara başvuracağız. Şu anda evimdeyim, doktorlar kontrole geldi. Ameliyat olup olmayacağım belli değil. Arda'nın benim eşimi tanımaması mümkün değil. Yıllardır süren ve göz önünde olan bir evliliğim var ”İfadelerini kullandı.

“NAMUS MESELESİ GİBİ GÖSTERİLİYOR”

Ünlü futbolcu Arda Turan hakkında gündeme gelen iddiaları sosyal medya hesabından yanıt verdi. Arda Turan Instagram hesabının hikaye bölümünden yaptığı açıklamada, "Bugün gazetelerde çıkan haberle ilgili kısa bir açıklama yapmak isterim. İzin günümde arkadaşlarımla gittiğim mekanda yaşadığımız tartışmanın sebebi bir 'namus' konusu gibi haberleştiriliyor. Basit bir tartışma yaşanmıştır, doğrudur ama sebebi anlatılan şekilde değildir. Böyle bir şeyin olması da mümkün değildir. Her iki tarafa da geçmiş olsun." ifadelerini kullandı.

son dakika arda turan berkay kavga son dakika haberi