Arda Turan Yeni Takımının Formasını Sırtına Geçirdi

TAKİP ET

Barcelona ile yapılan görüşmelerde anlaşma sağlanmasının ardından Medipol Başakşehir Arda Turan transferini resmen açıkladı. Milli futbolcu Arda Turan'da transferinin açıklanmasının ardından ilk kez Başakşehir formasını giyerek pozunu verdi. İşte detaylar…

Barcelona ile yapılan görüşmelerde anlaşma sağlanmasının ardından Medipol Başakşehir Arda Turan transferini resmen açıkladı. Milli futbolcu Arda Turan’da transferinin açıklanmasının ardından ilk kez Başakşehir formasını giyerek pozunu verdi. İşte detaylar…

Galatasaray’dan ayrıldıktan sonra Atletico Madrid’de oldukça güzel bir performans sergileyen ve ardından da Katalan ekibi Barcelona’nın dikkatini çeken Arda Turan rekor bir bedel ile Katalan ekibine transfer olmuştu. İlk sezonunda harikalar yaratan ve Avrupa’da  adından söz ettiren Arda Turan, bu sezon ise yaşadığı sakatlık ve hocasının şans vermemesinden dolayı hayal kırıklığı yaşadı ve hiçbir resmi maçta forma giyme şansı bulamadı.

FORMAYI GİYDİ

Oynayacağı bir takıma gitmek için Barcelona’dan ayrılma kararı alan Arda Turan ile ise Medipol Başakşehir yakından ilgilendi ve Milli futbolcuyu Türkiye’ye yeniden dönmesi konusunda ikna etti. İspanya’da görüşmelere bizzat katılan Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, anlaşmanın tamamlanmasının ardından ise transferi resmen sosyal medya hesabından açıkladı ve Arda’nın bu akşam Türkiye’ye geleceğini belirtti. Yıldız futbolcu ile ise 1 yıl opsiyonlu 2,5 yıllık sözleşme imzalanacağı belirtildi.

Arda Turan ise Medipol Başakşehir’in transferini resmen açıklamasının ardından ilk kez turuncu lacivertli formayı giyip poz verdi ve fotoğrafta çok mutlu olduğu görüldü.  

Arda Turan Barcelona spor haberleri Medipol Başakşehir Göksel Gümüşdağ