Arda Turan Helallik İsteyeceğini Açıkladı

TAKİP ET

Arda Turan ile Berkay arasında çıkan kavga sonrasında Arda Turan ikinci bir açıklama yaparak kamuoyu önünde eşinden özür diledi ve kulübünden helallik isteyeceğini açıkladı.

Arda Turan ile Berkay arasında çıkan kavga sonrasında Arda Turan ikinci bir açıklama yaparak kamuoyu önünde eşinden özür diledi ve kulübünden helallik isteyeceğini açıkladı. 

Önceki gece magazin gündemini derinden etkileyen bir olay yaşandı. Emirgan'da bulunan bir mekanda eğlenmeye giden Berkay ve eşi ile Arda Turan arasında yaşanan kavga gündemi bir anda değiştirdi. İddialara göre ünlü futbolcunun ünlü şarkıcının eşine karşı bulunduğu sözlü taciz bir anda gergin anların yaşanmasına sebep oldu. 

Ünlü şarkıcının Arda Turan'la konuşmak istemesi üzerine çıkan arbede sırasında ünlü futbolcunun ünlü şarkıcıya kafa atarak burnunu kırması kavganın boyutunu değiştirdi. Kanlar içerisinde hastaneye kaldırılan ünlü şarkıcının burnunun kırıldığı ve ameliyata alınması gerektiğine karar verildi. Ancak ünlü futbolcu belinde silahı ile hastaneye gelmiş ve ikinci defa yaşanan arbede sonrasında silahın ateş alması yeni bir dava gündeminin oluşmasına sebep olmuştu. 

ARDA TURAN BU SEFER HELALLİK İSTEDİ

Arda Turan hakkında açılan soruşturmanın ardından ünlü futbolcu durumun bir namus davası olmadığını ancak ifadelerin kendisini de şaşırttığını iddia etmişti. Bunun üzerine hukuksal işlem başlatılırken yeni bir açıklama daha geldi. Ünlü futbolcu en çok eşine karşı mahcup olduğunu ve onu üzdüğü için üzüldüğünü dile getirdi. Bunun yanı sıra yaşanan olaylardan dolayı kulübünden ve takım arkadaşlarından helallik isteyeceğini belirten Arda Turan hakkında çıkan iddiaları bir kez daha yalanladı. 

yeni açıklama berkay helallik istedi arda turan