Arda Kural'a Büyükçekmece Belediyesi'nden Destek

TAKİP ET

Türkiye'nin Leonardo DiCaprio'su olarak anılan Arda Kural hakkında geride bırakmış olduğumuz yıl yaz aylarında sokakta kaldığına dair çıkan haberler ile herkesin yüreği burkulmuştu. Evin giderleri karşılanamadığından ötürü evlerinden olan Arda Kural ve annesi Gülnur Kural'dan gelen haberler fazlasıyla güzel.

Türkiye'nin Leonardo DiCaprio'su olarak anılan Arda Kural hakkında geride bırakmış olduğumuz yıl yaz aylarında sokakta kaldığına dair çıkan haberler ile herkesin yüreği burkulmuştu. Evin giderleri karşılanamadığından ötürü evlerinden olan Arda Kural ve annesi Gülnur Kural'dan gelen haberler fazlasıyla güzel. "BÜYÜKÇEKMECE'DEN AYRILMAM"  "Sevdiğim Büyükçekmece insanlarını yakından görebildiğim bu kahvede yaşayacağım" açıklamasını yapan Arda Kural'a bir yardım eli ulaştı. Büyükçekmece Belediye Başkanı olan Hasan Akgün'ün yardımcı olacağını bu konu ile ilgileneceğini dile getirmişti. Bu işe ihtiyaç tespiti ile başlayan yetkililer işleri yoluna koymaya başladı bile. SON DURUM NEDİR?  Büyükçekmece Belediyesi tarafından yapılan açıklamaya göre Arda Kural ve annesi Gülnur Kural'ın durumları oldukça iyi. Annesi ile bir eve yerleştirilen Kural'ın ilaçlarını da düzenli bir biçimde kullandığı ve sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

arda kural arda kural ne yapıyor? arda kural sağlık drumu arda kural son durum arda kuralın annesi arda kuralın rahatsızlığı