Arda Kural Sevenlerini Üzdü! Son Hali İçler Acısı!

TAKİP ET

Ünlü oyuncu Arda Kural yaşadığı psikolojik sorunların ardından tedavi olmuş ve sağlığına kavuşmuştu. Ancak ünlü oyuncunun son zamanlarda yeniden hastalığının nüksettiği ortaya çıktı.

Ünlü ses sanatçısı ve yazar olan Onur Akay ilk kez bir zamanların sevilen oyuncusu Arda Kural hakkında paylaşım yaptı. Bir süredir ortalarda görünmeyen ve bir dönem psikolojik sorunlar yaşayarak tedavi olan ünlü oyuncunun şimdilerde yeniden hastalığının nüksettiği ve tedavi olmaya ihtiyacı olduğunu belirtti. Metrobüste çekilmiş fotoğrafları ortaya çıkan Arda Kural'ın bitkin ve perişan halleri dikkatlerden kaçmadı. 

En son ailesi tarafından 2012 yılında Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları hastanesine yaatırılarak tedavi edilmişti. Uzun süre hastanede kaldıktan sonra doktorlar tarafından Psikonevroz teşhisi konulmuştu. Bunun üzerine ilaç tedavisi gören Arda Kural geçtiğimiz yıllarda katıldığı bir televizyon kanalında sağlığına kavuştuğunu ve yeniden ekranlarda olabileceğini müjdelemişti. 

HASTALIĞI YENİDEN NÜKSETTİ

Zaman zaman sahil kenarlarında bulunan şezlonglarda yattığı söylenen, bir dönem çakıl taşı toplayarak satmak isteyen eski oyuncunun son zamanlarda yeniden zor günler yaşadığı dile getirildi. Ünlü oyuncunun vatandaşlar tarafından metrobüste çekilmiş görüntülerini yayınlayan Onur Akay ünlü oyuncunun ne kadar bitkin ve yorgun olduğunun altını çizdi. 

İyileştikten sonra hiç bir yapımcı tarafından elinden tutulmadığı iddia edilen Arda Kural'ın işsiz kaldığı dönemde yeniden hastalığının nüksettiği ve zor zamanlardan geçtiği öğrenildi. Günlerdir aynı kazağı giyen, telefonunu dahi gerektiği gibi kullanamayan ünlü oyuncunun sosyal medya adresleriyle aynı evde kaldığı ev arkadaşı ilgileniyor Yapımcılara seslenen Onur Akay vefasızlıklarından dolayı isyan etti. 

arda kural içler acısı hastalık