Arazi anlaşmazlığı nedeniyle öldürülen çift toprağa defnedildi

TAKİP ET

Trabzon'un Yomra ilçesinde yaşanan acı olayın ardından, arazi anlaşmazlığı nedeniyle meydana gelen kavga sonucu hayatını kaybeden üvey kardeş Osman İğci (55) ve onun eşi Necla İğci (53), son yolculuklarına uğurlandı. Olayın şüphelisi olarak gözaltına alınan Şükrü Yıldız (79) ise tutuklandı.

Olay, dün Kayabaşı Mahallesi Soğuksu Küme Evleri mevkisinde gerçekleşti. Şükrü Yıldız ile üvey kardeşi Osman İğci arasında arazi anlaşmazlığı konusunda başlayan tartışma, kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Bu çatışma sonucunda Şükrü Yıldız, tabancayla üvey kardeşi Osman İğci ve Osman'ın eşi Necla İğci'yi vurarak olay yerinden kaçtı. Necla-Osman İğci çifti, maalesef yaşamlarını yitirdi. İğci çiftinin cenazeleri, olay yerinde yapılan savcılık incelemesinin ardından Trabzon Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Olayın ardından kaçan Şükrü Yıldız, bir süre saklandıktan sonra jandarma ekiplerince yakalandı. Gözaltına alınan Yıldız, sorgusunda pişman olduğunu ifade etti. Şüpheli, adliyeye sevk edildikten sonra Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklandı.

Ölen çift için bugün Yomra ilçesi Yeni Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi. Cenaze namazı sonrasında İğci çifti, Kayabaşı Mahallesi'ndeki kabristanlıkta defnedildi. Cenazede İğci çiftinin çocukları, gözyaşlarına boğuldu. Bu üzücü olayın ardından aile ve yakınları, yaşamını yitiren sevdiklerine veda etmenin hüznünü yaşadılar.

Trabzon cinayet arazi anlaşmazlığı