Arap Kanalları Son Dakika Olarak Geçti: Kaşıkçı'nın Öldürüldüğü Yer Bulundu

TAKİP ET

El Cezire televizyonunun son dakika haberine göre 2 Ekim tarihinde kaybolan Suriye gazeteci Cemal kaşıkçı'nın konsoloslukta nerede öldürüldüğünü belirlendiği belirtilerek cesedin 15 dakika içinde parçalandığı söylendi.

El Cezire televizyonunun iddiasına göre Cemal Kaşıkçı konsolosluğa girer girmez birkaç kişi tarafından saldırıya uğradı ve öldürüldü. Bu sırada Orada bulunan Suudi Arabistanlı doktor  Salah al-Tabbaki'nin Kontrolünde kaşıkçı'nın cesedi parçalandı.

15 DAKİKADA PARÇALANDI

Gazete kaşıkçı'nın konsolosunu odasında öldürüldüğünü iddia ederken daha önceden Bu odanın hazırlandığı da iddialar arasında yer aldı. Ayrıca Suudi Arabistan'da doktor Tabbaki'nin cesedi 15 dakikada parçaladığı öne sürüldü.

DOĞRUDAN ÖLDÜRÜLDÜ

Türk güvenlik güçlerine dayandırılan Haber'de,

"Kaşıkçı içeriye girdikten sonra Suudi infaz timi gazetecinin üzerine atladı ve Kaşıkçı'yı zorla üst kata taşıdılar. Kaşıkçı'yı doğrudan Konsolos Uteybi'nin odasına götüren infaz timi, burada Kaşıkçı'ya herhangi bir sorgu uygulamadan doğrudan öldürdü." ifadeleri kullanıldı.

'KESİNLİKLE ÖLMÜŞE BENZİYOR'

Diğer yandan ABD Başkanı Donald Trump saatler önce bir açıklama yaparak Cemal kaşıkçı'nın 'kesinlikle ölmüşe benzediğini' belirtip, "Bunun sonuçları ağır olacak"  ifadelerini kullanmıştı.  ABD Başkanı Trump açıklamasında üç ayrı soruşturmanın sonuçlanmasını beklediklerini belirterek, "Bu çok üzücü. Çok güçlü bir açıklama yapacağız diye düşünüyorum" demişti.

El Cezire cemal kaşıkçı