Araçlarının Lastiği Patlayan Çifte TIR Çarptı: 1 Ölü, 1 Yaralı

TAKİP ET

Adana'nın Ceyhan ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, otoyolda araçlarının lastiği patladığı için araçtan inen çifte TIR çarptı. Kazada 1 kişi yaşamını yitirirken, 1 kişide yaralandı.

Ceyhan ilçesinden Adana yönüne seyir halinde olan Seyfullah Bilgin yönetimindeki otomobilin lastiği, Sirkeli gişelerini geçtikten hemen sonra patladı. 

Otomobilini güvenlik şeridine çektikten sonra aracından inen Seyfullah Bilgin ve yanında seyahat eden eşi Ümran Bilgin'e aynı yönde seyir halinde olan TIR çarptı. 

Çevredeki sürücülerin kazayı ihbar etmesinin ardından kaza mahalline sağlık ve polis ekipleri yönlendirildi. Kazada ağır yaralanan çifte sağlık ekipleri tarafından ilk müdahale yapıldıktan sonra Ceyhan Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. 

61 yaşındaki Seyfullah Bilgin, hastanede doktorlar tarafından yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Ağır yaralı olan ve hayati tehlikesi bulunan eşi Ümran Bilgin ise Adana'ya sevk edilerek tedavi altına alındı. 

Kazadan sonra kaçan TIR'ın sürücüsünün kimliğinin belirlenmesi için jandarma ekipleri tarafından başlatılan çalışma devam ediyor. 

Adana Ceyhan trafik kazası TIR otomobil lastik bot patladı lastik