Aracının çalındığını polislereden öğrendi! 'Ne diyeyim ki, Allah belanı versin'

TAKİP ET

Bursa'da bir vatandaş, otomobilin çalındığını gece yarısı polisin kendisini araması ile fark etti. Aldığı haberin ardından şoke uğrayan otomobil sahibi, polisin aramasıyla koşarak geldi. Araç sahibi, hırsıza tepki vererek "Ne diyeyim ki. Allah belanı versin. Bu saatte beni koşa koşa buraya getirdin" ifadelerini kullandı. 

Bursa'da polis ekipleri şüphe duydukları bir otomobili durdurmak isteyince sürücü olay yerinden kaçmaya çalıştı. Yapılan inceleme sonucunda otomobilin çalıntı olduğunu tespit eden polis ekipleri, telefon ile otomobilin sahibini aradı. Gelen telefonun ardından şoke olan otomobili sahibi koşarak aracını almaya geldi. Otomobil sahibi Ahmet Yavaş, aracını çalan hırsıza, “Ne diyeyim ki. Allah belanı versin. Bu saatte beni koşa koşa buraya getirdin” ifadeleri ile tepki gösterdi. 

KOŞARAK OLAY YERİNE GELDİ 

Polis ekipleri, Bursa’nın Osmangazi ilçesinin Nalbantoğlu mahallesinde şüphelendiği 16 KY plakalı Kartal marka otomobili gece saatlerinde takibe aldı. Otomobil şoförü ise polis ekiplerini görünce aracı ara sokağa bırakarak koşarak kaçmaya başladı. Otomobil düz kontak yapıldığını fark eden Osmangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü Araştırma Bürosu'na bağlı sivil polisler, plaka sorgusu ile aracın sahibi Ahmet Yavaş’ı aradı. Ekipler Yavaş’a aracın ara sokakta olduğunu ifade edince, camdan dışarıya bakan otomobil sahibi otomobilinin yerinde olmadığı fark edip çalındığını polis ekiplerinden öğrendi. 

"ALLAH BELANI VERSİN" 

Aracını almaya koşarak gelen Yavaş, aracını çalan hırsıza, tepki göstererek, “Ne diyeyim ki. Allah belanı versin. Bu saatte beni koşa koşa buraya getirdin” ifadelerini kullandı. 

Otomobil içinde araştırma yapan polis ekipleri ise hırsızın yakalanması için soruşturma başlattı. 

Bursa otomobil hırsızlık