Apartmanın Bahçesinde Feci Halde Bulunmuştu! Erkek Arkadaşına 16 Yıl Hapis Cezası Verildi

TAKİP ET

Antalya'da Diş Hekimi Özgür Özen'in ölümünden sorumlu tutulan sevgilisi Yücel düzenli, Mahkeme tarafından 16 yıl 8 ay hapis cezasına mahkum edildi. Son duruşmada savunma yapan Sanık, "Hepimizin başı sağ olsun. O toprak oldu. Çileyi ben çekiyorum" dedi.

Antalya Muratpaşa ilçesi Şirinyalı Mahallesi Sinanoğlu Caddesi ndeki 11 katlı apartmanın 5 katındaki dairede yaşayan İki çocuk annesi Diş Hekimi Özgür Özel 1 Şubat 2017 tarihinde saat 21.30 sularında binanın bahçesinde ağır yaralı halde bulundu. Özgür Özen'in dairesinin bahçesinden düştüğü değerlendirilirken çevre Sakinleri 112 acil çağrı merkezine ihbarda bulundu. Sağlık ekipleri olay yerinde genç kadına müdahale ederken vücudunda çok sayıda kırık olduğu tespit edildi. Bu sırada genç kadının eşi olduğunu iddia eden bir kişi sitenin bahçesine gelerek, "Bizi bırakma. Neden yaptın" diye feryat etti. 

Çevrede bulunan sakinler Özen'in eşinden ayrıldığını ve çocuklarıyla yaşadığını bildikleri için tanımadıkları kişiden şüphelenerek durumu polise bildirdi. Polis ekipleri yaptıkları İnceleme sonucunda genç kadının eşi olmadığını belirledikleri 40 yaşındaki Yücel düzenli’yi gözaltına aldı. Hastanede tedavi altına alınan genç kadın burada yakınlarına sevgilisinden şiddet gördüğünü söyledi. Aynı gece genç kadın hastanede hayatını kaybederken Yücel düzenli tutuklandı. Hakkında ömür boyu hapis cezası istemi ile dava açılan düzenli için Savcı olası kasıtla adam öldürme suçundan 25 yıl hapis cezası istedi.

Bugün davanın karar duruşması Antalya 3 Ağır Ceza Mahkemesi'nde görüldü. Duruşmaya tutuklu sanık Yücel düzenli Özgür Özen'in yakınları ve taraf avukatları katıldı. Daha önceki duruşmalarda özeli sevdiğini ve onu öldürecek bir gerekçesi olmadığını söyleyen düzenle son savunmasında,  "Ben tahliyemi ve beraatimi istiyorum. Bu olayda benim yüzde 1 bile sebebiyet vermişliğim olsa ben zaten vicdan azabı ile yaşarım. Bu olayı ben her gün de yaşıyorum zaten. Kesinlikle benim uyguladığım iddia olunan sürekli şiddetin sonucu Özgür'ü itmem ya da atlaması, onu intihara yönlendirmem söz konusu değildir" diye konuştu. Son sözü sorulan sanık Düzenli, "Hepimizin başı sağ olsun. O toprak oldu. Çileyi ben çekiyorum" dedi.

 

antalya diş hekimi özgür özen yücel düzenli