Apartman Bahçesindeki Kadının Ölümünün Sırrı Ortaya Çıktı! Kansermiş..

TAKİP ET

Adana'da oturmadığı bir apartmanın bahçesinde cesedi bulunan kadının aslında öldürülmediği intihar ettiği arkasında bıraktığı intihar mektubu ile ortaya çıktı. İntihar sebebi ise çok şaşırttı.

Adana'da bir apartmanın bahçesinde sabah işe gitmek için evden çıkan vatandaşlar bir kadın cesediyle karşılaştılar. Yapılan detaylı araştırmaların ardından kadının kimliğine kısa sürede ulaşıldı. Yerde yatan kadının 45 yaşındaki Perihan Büyükbayram olduğu tespit edildi. Konu hakkında soruşturmanın derinleştirildiği öğrenildi. Ölüm sebebi ise bugün polis tarafından yapılan açıklamalarla aydınlatılmış oldu. 

Yerde cansız bir şekilde yatan kadının kimliğine ulaşıldıktan sonra polis tarafından çağrılan eşi ve kız kardeşi çağrıldı. Cansız yatan kadının eşi sinir krizleri geçirmiş neden burada olduğunu sorguladığı anlar kameraya yansımıştı. En dikkat çeken detay ise kadının apartmanda oturmamasına rağmen neden o bölgede olduğu oldu. Konu hakkında geniş çaplı bir soruşturma başlatılmıştı. 

KANSER OLDUĞUNU ÖĞRENİNCE İNTİHAR ETMİŞ

Bir süre önce hastaneye giden kadının kanser olduğunu öğrendiği ve bunun için büyük bir bunalım içine girdiği iddia edildi. Arkasından bıraktığı bir mektup sonrasında ölümünün aslında bir cinayet değil intihar olduğu belirlendi. Konu hakkında soruşturmanın seyri değişmiş oldu. 

Arkasında bıraktığı mektupta ise 'ölümümden kimse sorumlu değildir. Kimse kendisini suçlamasın. Kanser olduğumu öğrendim. Bu hastalıkla mücadele edecek gücüm yok. Kimsenin benimle birlikte bu çileyi çekmesini istemiyorum' yazdığı öğrenildi. İntihar eden kadının otomobilinden 3 farklı mektup çıktı. Hem eşine hem de polise ayrı ayrı mektuplar yazdığı öğrenildi. Apartmanın tepesinden atlayarak yaşamına son veren kadının hastalığı yüzünden bu kararı verdiği öğrenildi. 

adana intihar kanser