Antalyasporlu Futbolculara Hollanda'da Büyük Şok! Kamp Yaptıkları Otelde Rehin Kaldılar

TAKİP ET

Antalyaspor'da yaşanan mali kriz sebebiyle futbolcuların kamp yaptıkları Hollanda'da da kaldıkları bir otelde paranın ödenmemesi sonucunda rehin tutuldukları iddia edildi.

Antalyaspor’da yaşanan mali kriz sebebiyle futbolcuların kamp yaptıkları Hollanda’da da kaldıkları bir otelde paranın ödenmemesi sonucunda rehin tutuldukları iddia edildi.

Son günlerde kulüp içerisinde yaşanan mali sıkıntıların büyük boyuta ulaştığı iddia edilen Antalyaspor’un futbolcularının Hollanda’da kamp yaptıkları otelde paranın ödenmemesi sonucunda otel yetkilileri tarafından rehin tutuldukları iddia edildi. Kulübün otel parasını ödeyememesi sonucunda otelde rehin kaldıkları öne sürülen futbolcuların aralarında para toplayarak otel parasını ödedikleri ve sorunun daha fazla büyümeden çözüldüğü belirtildi.

ANTALYASPOR KONUYLA İLGİLİ AÇIKLAMA YAPTI

Ortaya çıkan iddialar sonucunda Antalyaspor’dan açıklama geldi. Açıklamada, otelin ödemesiyle ilgili sıkıntı yaşandığı doğrulanırken futbolcuların otelde rehin tutulduğu haberinin doğru olmadığı belirtildi. 

‘TAKIMIMIZIN REHİN KALMASI DİYE BİR ŞEY SÖZ KONUSU DEĞİLDİR’

Ortaya çıkan haberlerin yayılması sonucunda açıklama yapan Antalyasporlu yetkililer, ‘Hiçbir şekilde, takımımızın Hollanda’da rehin kalması diye bir şey söz konusu değildir.’ dendi. Kulüp, sponsorluk anlaşmalarından kaynaklanan ödemelerin gecikmesinden dolayı otel ödemesiyle ilgili bazı sorunlar yaşandığını ve bu sorunun çözüldüğünü duyurdu.

 

Antalyaspor Futbolcular Hollanda Kamp Otel Rehine Ödeme Mali sıkıntı Akdeniz Kulüp