Antalyalıların Kabusu Olan Sapık Balkon Tacizcisi Yakalandı! Açık Balkon Kapılarından Girerek…

TAKİP ET

Antalya'da geceleri kabus gibi çöken ve evlerde hırsızlık yaparak küçük kızlara cinsel tacizde bulunan Y.C.C sonunda yakalandı. Yakalanan sapığın hırsızlık için girdiği evlerde üç kızı taciz ettiği ortaya çıktı.

Antalya’da geceleri kabus gibi çöken ve evlerde hırsızlık yaparak küçük kızlara cinsel tacizde bulunan Y.C.C sonunda yakalandı. Yakalanan sapığın hırsızlık için girdiği evlerde üç kızı taciz ettiği ortaya çıktı.

Antalya’da gecelerin kabusu olan tacizci hırsız sonunda yakalandı. 18-25 Temmuz tarihleri arasında Antalya Aksu ilçesi Pınarlı Cihadiye Mahallesinde gece saatlerinde yaşanmaya başlayan olay vatandaşları büyük paniğe soktu. En son 18 Temmuz günü saat 01.15 sularında Pınarlı Mahallesinde yaşanan hırsızlık olayında zanlı Y.C.C balkondan girerek evin küçük kızı olan F.A’ya balkonda uyuduğu sırada cinsel tacizde bulunduğu ve evde bulunan bir cep telefonunu çalarak olay yerinden ayrıldığı öğrenildi.

HIRSIZ TACİZCİ EVLERİ GÖZLERKEN YAKALANDI

Olayın yaşanmasının hemen ardından alarma geçen Antalya Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği Ekipleri Y.C.C isimli şahsı 20 Temmuz günü önceki hırsızlığını gerçekleştirdiği mahallede elinde bir demir çubukla evleri gözetlerken yakalandığı ve gözaltına alındığı öğrenildi. Gözaltına alındıktan sonra hastanede sağlık kontrolleri tamamlanan hırsız tacizcinin hırsızlık ve küçük yaştaki kızlara cinsel saldırı suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildiği öğrenildi.

 

antalya sapık balkon tacizcisi hırsız küçük kızlara taciz gözaltı a çık balkon kapısı