Antalyalı Kadınlar Kabusu Yaşıyor! Bisikletiyle Yanlarına Yaklaşarak Cinsel Organını Gösterip…

TAKİP ET

Antalya'da elektrikli bisikleti ile kadınlara kabusu yaşatan sapığın hedefinde küçük kız çocukları da var. Kadın ve çocukların yanına yaklaşan ve cinsel organını göstererek laf atan sapık huzursuzluğu devam ediyor.

Antalya’da elektrikli bisikleti ile kadınlara kabusu yaşatan sapığın hedefinde küçük kız çocukları da var. Kadın ve çocukların yanına yaklaşan ve cinsel organını göstererek laf atan sapık huzursuzluğu devam ediyor.

Alınan bilgilere göre, Antalya’da bir mahallede elektrikli bisikleti ile dolaşan ve hem kadınları hem de küçük kız çocuklarını hedef alan sapık mahalle sakinlerinin uykusunu kaçırdı. Sabah erken saatlerde ve akşamüzeri ortaya çıktığı öğrenilen sapığın son kurbanları ise üniversiteye hazırlanan 17 yaşındaki Zeynep A. ve Damlagül T. oldu. Bir hafta içinde iki defa tacize uğradıklarını iddia eden genç kızların polis merkezine giderek olayı anlatıp şikayette bulundukları öğrenildi.

SAPIĞIN GÖRÜNTÜLERİ GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI

Sabah ve akşam saatlerinde ortaya çıkan sapığın mahallede oldukça huzursuzluk yarattığı aktarılırken kızının 1 hafta içinde 2 defa tacize uğradığını söyleyen baba Osman T., sapığın güvenlik kameraları incelemesinde tespit edildiğini ve bu görüntülerin emniyet birimlerine teslim edildiğini belirtti.

PANTOLONUNUN FERMUARINI AÇIP CİNSEL ORGANINI GÖSTERMİŞ

Kızının yaşadığı şoku dile getiren Osman T., sapığın kızı ve bir arkadaşının yanına yaklaşarak ‘Kızlar bakar mısınız?’ dediğini ve o sırada pantolonunun fermuarını açarak cinsel organını gösterdiğini belirtti. 

MAHALLELİ NÖBET TUTUYOR

Aynı sapık tarafından kızının iki defadır tacize uğradığını söyleyen bir başka isim ise Kemal A. oldu. Bu sapık yüzünden mahalledeki herkesin tedirgin olduğunu belirten Kemal A., şahsın eşkalinin tespit edildiğini ve hep aynı saatlerde ortaya çıktığını belirtti. Polisin gerekeni yaptığını söyleyen Kemal A., mahallelinin de sapığı yakalamak için nöbet tuttuğunu aktardı.

 

Antalya Sapık Bisikletli sapık Taciz Kadınlar Mahalle