Antalya'daki Lüks Otelde Skandal Görüntüler! Maaşını Alamayan Kadın Kırık Şişeyle Eylem Yaptı, Kan Revan İçinde Kaldı

TAKİP ET

Antalya'da bulunan lüks bir otelde görenleri şaşırtan bir olay yaşandı. Lüks oteldeki işine son verirken ve parası ödenmeyen bir kadın eline aldığı kırık şişeyi boğazına dayayarak eylem yapmaya başladı. Gözü dönmüş kadın zar zor zapt edilirken son çare olarak sedyeye kelepçelenerek durdurulabildi.

Antalya’da bulunan lüks bir otelde görenleri şaşırtan bir olay yaşandı. Lüks oteldeki işine son verirken ve parası ödenmeyen bir kadın eline aldığı kırık şişeyi boğazına dayayarak eylem yapmaya başladı. Gözü dönmüş kadın zar zor zapt edilirken son çare olarak sedyeye kelepçelenerek durdurulabildi. 

Olay, Antalya Kemer ilçesinde 5 yıldızlı lüks bir otelde meydana geldi. Otel çalışanı olan ve işten çıkarılan bir kadın otelden maaşını alamayınca çılgına döndü.  Otelin önüne giden kadın eline aldığı kırık cam şişesini boğazına dayayarak korku dolu anlar yaşattı. Otelin önünde yüzlerce turistin korku dolu bakışları arasında yaklaşık 2 saat boyunca kırık cam şişesi ile eylem yapan kadın polis ekiplerine de oldukça zor anlar yaşattı. Kadının eylemi sırasında boğazına dayadığı kırık cam şişesi ile kendisine zarar vermeye başladığı ve boğazından kanlar aktığı görüldü. Bu sıralarda arabaların arkasından sürünerek gelen bir polis gözü dönmüş kadını etkisiz hale getirmeyi başardı. Hastaneye götürülmek üzere ambulansla bindirilen kadının kendisine zarar vermemesi için sedyeye kelepçelendiği görüldü. 

OTEL YETKİLİLERİ TARAFINDAN DÖVÜLDÜĞÜ İDDİA EDİLDİ

Antalya Kemer ilçesi Kiriş Mahallesinde yer alan 5 yıldızlı lüks otelde bir süre çalışan ve işine son verilen 44 yaşındaki Hatice D., kendisinin işine gerekçe gösterilmeden son verildiğini, maaşının ödenmediğini ve otel yetkilileri tarafından dövüldüğünü iddia etti. 4 çocuk annesi olan Hatice D., 8 ay önce kocasını kaybettiğini 4 çocuğuyla ortada kaldığını söylerken, maaşını istediğini verilmezse de kendisini öldüreceğini söyledi. Sinir krizi geçiren kadının kendisine zarar vermeye başlamasıyla olay yerine 112 Acil Servis ambulansı çağırıldı. Kimseyi yanına yaklaştırmayan kadın, polis ekipleri ve sağlık ekiplerinin yanına yaklaşma çabaları karşısında elindeki şişe kırığı ile boğazını kesmeye başladı. Kendisini boynundan yaralayan kadın kan revan içinde kaldı. Bir polisin arkadan sürünerek gelmesi üzerine etkisiz hale getirilen Hatice D. ambulansa alınarak hastaneye kaldırıldı.

 

antalya kemer lüks otel skandal anlar maaşını alamayan kadın boğazını kesti eylem kırık şişeyle eylem kanlar içinde kaldı