Antalya'da Yürekler Ağza Geldi! İşsizim Diyen Adam Elindeki Kesici Aletle Vücudunu Paramparça Etti

TAKİP ET

Antalya'nın Alanya ilçesinde yürekleri ağa getiren bir olay yaşandı. İşsiz olduğunu söyleyerek etrafta çığlık atmaya başlayan bir adamın elindeki kesici aletle kendisine zarar vererek yaralamaya başladığı görüldü.

Antalya’nın Alanya ilçesinde yürekleri ağa getiren bir olay yaşandı. İşsiz olduğunu söyleyerek etrafta çığlık atmaya başlayan bir adamın elindeki kesici aletle kendisine zarar vererek yaralamaya başladığı görüldü. 

Bugün saat 16.30 sularında yaşanan olayda, Antalya Alanya’da yer alan Hükümet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı önüne gelen ve etrafa çığlık atmaya başlayan bir adamın işsiz olduğunu söyleyerek kendisine zarar vermeye başladığı görüldü. Psikolojik sorunları olduğu öne sürülen 40 yaşındaki Salih G.’nin eline aldığı kesici aletle vücuduna zarar vererek yaraladığı görülürken etrafa bağırıp çağıran adamın sinir krizi geçirdiği öğrenildi. 

POLİS GÜÇLÜKLE İKNA ETTİ

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekiplerinin ardından bölgeye sağlık ekipleri de çağırıldığı ve polis ekiplerinin sinir krizi geçiren adamı güçlükle ikna ettiği görüldü. Polise teslim olan şahsın kesici aletle kendisine zarar verdiği ve vücudunun çeşitli bölgelerinde yaralar oluştuğu görülürken 40 yaşındaki Salih G.'ye ilk müdahalenin sağlık görevlileri tarafından olay yerinde yapıldığı daha sonrada ambulansa alınarak hastaneye sevk edildiği öğrenildi. Polisin olayla ilgili inceleme başlattığı bilgisi de paylaşıldı.

 

antalya alanya kesici alet adam işsizim dedi vücudunu yaraladı