Antalya'da Vahşet! Başı Gövdesinden Ayrılmış Halde Bulundu, Katili Çok Yakını Çıktı

TAKİP ET

Antalya Serik ilçesinde tarihler 2014 yılını gösterirken ormanlık bir alanda başı gövdesinden ayrık bir kadın cesedi bulundu. Leyla Kavak'a ait olduğu öğrenilen cesedin katili kocası Mehmet Demirhan olduğu öğrenildi.

Antalya Serik ilçesinde tarihler 2014 yılını gösterirken ormanlık bir alanda başı gövdesinden ayrık bir kadın cesedi bulundu. Leyla Kavak’a ait olduğu öğrenilen cesedin katili kocası Mehmet Demirhan olduğu öğrenildi.

Antalya Serik ilçesinde 2014 yılında ormanlık bir alanda başı gövdesinden ayrık bir kadın cesedi bulunmuş ve bu kadın cesedinin 35 yaşındaki 2 çocuk annesi Leyla Kavak’a ait olduğu belirlenmişti. Aradan 4 yıl geçtikten sonra kadının 52 yaşındaki kocası Mehmet Demirhan tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı.

KADININ CESEDİ OLAYDAN 7 AY SONRA BULUNDU

Tarihler 23 Eylül 2014’ü gösterdiği sıralarda Antalya Serik ilçesi Akbaş Mahallesi’nde bir ormanlık alanda bulunan başı gövdesinden ayrık kadın cesedinin Leyla Kavak’a ait olduğu ortaya çıkmıştı. Alınan bilgilere göre, başı gövdesinden ayrık şekilde bulunan kadının 7 ay önce öldürüldüğü ve cesedinin üstü tahta ve taşlarla kapalı halde bulunduğu öğrenildi. Jandarma ekiplerinin olayla ilgili başlattığı soruşturma kapsamında otopsi için Adli Tıp Kurumuna gönderilen kadının kimliği ise yaklaşık 3 yıl sonra tespit edilebildi. Talihsiz kadının Leyla Kavak olduğu belirlenirken 2014 yılında kocasından boşandığı ve 2 çocuk annesi olduğu tespit edildi.

ESKİ KARISINI ÖLDÜRDÜĞÜNÜ İTİRAF ETTİ

Olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında geride bıraktığımız haftalarda gözaltına 14 kişi arasında Leyla Kavak’ın boşandığı eşi Mehmet Demirhan ve kardeşi Ö.D’de yer almıştı. Alınan bilgilere göre, eski koca Mehmet Demirhan eski karısını öldürdüğünü itiraf etti. cCinayeti işlemeden önce, ‘Ben bu kadını öldüreceğim, namusumu temizleyeceğim’ dediği ortaya çıkan Demirhan’ın yanına kardeşini alarak eski karısı Leyla Kavak’ın evine gittiği ve burada yaşanan tartışma sonrasında elindeki ekmek bıçağıyla kadın saldırarak vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakladığı öğrenildi. Cani adam tutuklanarak cezaevine gönderilirken Jandarma ekiplerinin olayla ilgili incelemeleri devam ediyor.

 

Antalya Antalya haberleri Başsız bulunan kadın cesedi Katili belli oldu Başı kesilen kadın Leyla Kavak