Antalya'da taksi şoförü ile turist kadın arasındaki 10 TL kavgası karakolda bitti

TAKİP ET

Antalya'da taksi şoförü ile İran uyruklu turist kadın arasında 10 liralık taksi ücreti yüzünden tartışma yaşandı. Yaşanan tartışmanın ardından turist kadın sokak ortasında gözyaşlarına boğuldu.

Turistlerin gözde yerlerinden olan Antalya’da taksi şoförü ile İran uyruklu turist kadın arasında tartışma yaşandı. Taksiciyle tartışma yaşayan genç turist kadın sokak ortasında gözyaşlarına boğuldu. 
Edinilen bilgiye göre, saat 12:00 sularında Meltem Mahallesi Meltem Bulvarında taksi şoförü ile İranlı turist kadın arasında tartışma yaşandı. Muratpaşa’da bulunan bir alışveriş merkezine gitmek için taksiye binan turist kadın ATM’den para çekmek istediğini söyledi. Taksicinin turist kadının istediği bankanın ATM’sini bulamaması üzerine aralarında tartışma başladı.

Turist kadın taksiciden şikayetçi oldu

Duruma sinirlenen İranlı turist kadın, alışveriş merkezine gitmekten vazgeçtiğini ve taksiden inmek istediğini söyledi. Taksi şoförü ATM ararken taksimetreye yansıyan 10 liralık taksi ücreti istedi. İranlı turist kadın 10 lirayı ödemek istemeyince, taksi şoförünün kendisini darp ettiğini iddia etti. Yaşanan olay sonrasında turist kadın taksi şoföründen şikayetçi oldu.

Gözyaşlarına boğuldu

Olayın yaşandığı anda orada bulunan vatandaşlar ağlayan turist kadını sakinleştirmeye çalıştı. Bu sırada olay yerine gelen polise de taksi şoförü ile arasında yaşanan olayı anlattı. Hakkında söylenen suçlamaları kabul etmeyen taksi şoförü turist kadından sadece taksimetrede yazan 10 liralık taksi ücreti istediğini ve 10 lira için kavga etmeyeceğini söyleyerek kendini savundu. İran uyruklu turist kadın ile taksi şoförü polis ekipleri tarafından polis merkezine götürüldü.

antalya taksi şoförü iranlı turist kadın