Antalya'da Stajyer Hemşirelerin Bulunduğu Otomobil Refüje Çarptı: Ölü ve Yaralılar Var

TAKİP ET

Antalya'da alınan bilgilere göre içinde stajyer hemşirelerin bulunduğu otomobil direksiyon hakimiyetini kaybederek orta kaldırıma çıkması sonucunda 18 araçta bulunan 18 yaşındaki genç kız araçtan fırladı.

Antalya’da alınan bilgilere göre içinde stajyer hemşirelerin bulunduğu otomobil direksiyon hakimiyetini kaybederek orta kaldırıma çıkması sonucunda 18 araçta bulunan 18 yaşındaki genç kız araçtan fırladı. 

Olay, sabah erken saatlerde Muratpaşa ilçesi Antalya Stadı’nın hemen önünde bulunan Dilek Sabancı Bulvarı’nda yaşandı. Medikal Kolejinden mezun olan ve özel bir hastanede staj eğitimini tamamlamakta olan hepsi aynı yaştaki 3 arkadaş staja gitmek için şehir merkezinde buluştu.

İlayda Kılıç isimli genç kızın yönetiminde olan 07 BBT 99 plakalı otomobile binen üç kız arkadaş staj yaptıkları özel hastaneye gitmek için yola koyuldu. Gelen bilgilere göre bulvarda hızlı seyreden ve plakası henüz bilinmeyen bir aracın genç kızların içinde bulunduğu aracı sıkıştırdığı iddia edildi.

5 GÜN SONRA STAJ EĞİTİMLERİNİ TAMAMLAYACAKLARDI

Otomobilin kendilerini sıkıştırmasının ardından İlayda Kılıç direksiyon hakimiyetini kaybederek orta kaldırıma çıktı. Hızla reklam tabelası ve demir çitlere çarpan araç takla atarak yola savruldu. Kaza anında aracın arka koltuğunda yer alan Gamze Yılbaş savrulmanın etkisiyle araçtan yola fırlayarak olay yerinde hayatını kaybetti. Aracın sürücüsü İlayda Kılıç ise kendi imkanları ile araçtan çıkarken olay yerine gelen ambulansla Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesine diğer arkadaşı Yaren Su Şayli ise Akdeniz Üniversitesi Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. 

 

antalya kaza stajyer hemşireler otomobil refüj ölü yaralı