Antalya'da Ortaya Çıkan Gizemli Canlı Vatandaşlara Kabusu Yaşatıyor!

TAKİP ET

Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde ortaya çıkan gizemli bir hayvan koyunlara saldırmaya başladı. Buzağı kadar büyük bir boyutunun olduğu iddia edilen canlının ise henüz ne olduğu bilinmezken çiftçiler büyük korku yaşadıklarını anlattılar.

Antalya'da 3 gün önce bir çiftçi iki koyununun vahşi şekilde parçalandığını ve telef olduğunu anlatmıştı. Bunun ardından aynı mahallede yaşayan bir komşusunun da olaydan iki gün sonra iki koyununun vahşi şekilde parçalandığını ve telef olduğunu anlattı. Gece vakitlerinde yaşanan olay sonrasında hayvan sahipleri hayvanlarına neyin saldırdığını hala bilmiyorlar. Hayvan sahipleri bölgede tedirginlik içerisinde beklerken aynı canlının kendilerine de saldırmasından endişe ediyorlar. 

Geçtiğimiz Cumartesi günü gece yarısı Muratpaşa ilçesinde meydana gelen olayda koyunların saldırıya uğrayarak telef oldukları öğrenildi. Hayvan çiftliğinde 11 koyundan 6 tanesinin parçalanarak öldürülmesinin ardından çeşitli korkular gün yüzüne çıkmaya başladı. 

BUZAĞI KADAR BİR HAYVAN GÖRMÜŞLER

Çiftçilerden bir tanesi eşinin hayvanları parçalayan hayvanı gördüğünü iddia etti. Kendi hayvanlarına saldıran hayvanın kangal köpeği ile kurt arasında bir hayvan olduğunu ve boyutunun koyunlardan büyük olduğunu, bir buzağı kadar büyük olduğunu ifade etti. 

Hayvanlarını korumak için her yolu deneyen çiftçiler bu sefer kendileri için endişelenmeye başladılar. Gece yarısı odun almak için bahçeye çıkamadıklarını belirten vatandaşlar güvenlik konusunda yetkililerden yardım istediler. Telef olan koyunların baş ve gövde kısımlarının birbirlerinden ayrıldıkları öğrenildi. Yaralı olan koyunların ise saldırının olduğu kapalı kısma tekrar girmemek için çırpındıkları görüldü. Koyunların büyük bir kısmı büyük korku yaşadıkları için sahiplerinin yanından ayrılmadıkları ifade edildi. 

antalya koyun saldırı gizemli canlı