Antalya'da Mide Bulandıran Olay! 52 Yaşındaki Adam Çocuk Parkında Köpeğe Tecavüz Etti

TAKİP ET

Antalya'da bir çocuk parkında mide bulandıran bir olay yaşandı. 52 yaşında olduğu öğrenilen bir adamın parkta bir köpeğe tecavüz ettiği iddia edildi.

Antalya’da bir çocuk parkında mide bulandıran bir olay yaşandı. 52 yaşında olduğu öğrenilen bir adamın parkta bir köpeğe tecavüz ettiği iddia edildi.

Olay, Antalya Muratpaşa ilçesinde meydana geldi. İlçede ikamet etmekte olan 32 yaşındaki D.A isimli bir kadın 6 ay önce sahiplendiği ve tüm aşılarını yaptırdığı ‘Benek’ isimli köpeği 3 gün önce kaybetti. Kadın kaybettiği köpeği aramaya başlasa da hiçbir yerde köpeği bulamadı. Köpeği bulamayan D.A isimli kadın durumu arkadaşlarına anlattı ve arkadaşlarından aldığı bilgi ile köpeğine benzeyen bir köpeğin bir parkta görüldüğünü öğrendi. Kadın köpeğine bakmak için parka gittiğinde ise hayatının şokunu yaşadı.

TECAVÜZ EDERKEN YAKALANINCA KAÇTI

Kadın parka geldiğinde 52 yaşında olduğu öğrenilen bir adamın parkta köpeğe tecavüz ettiğini gördüğünü öne sürdü. K.S isimli adamın kadını görünce apar topar kaçmaya başladığını belirtti. Kadın gördükleri karşısında çığlık atarken kadının çığlıkları üzerine alt sokakta mahalleli tarafından yakalanan K.S isimli adama linç girişiminde bulunulduğu öğrenildi. Olay yerine gelen polis tarafından gözaltına alınan K.S’nin polis merkezine götürüldüğü öğrenildi. 

KÖPEK ÜZERİNDE TECAVÜZ BULGUSUNA RASTLANDI

Sonrasında yapılan açıklamada, köpeğin üzerinde fiziki yaralar olduğu ve üzerinde tecavüz bulguları bulunduğu öğrenildi. Şu anda veteriner raporu olmadığı belirtilirken savcılık talebiyle veterinerden rapor alınacağı belirtildi.

 

antalya muratpaşa park köpek tecavüz