Antalya'da Maddi Sorunlar Yüzünden Cinnet Getiren Baba, Eşini ve Kızını Öldürdü

TAKİP ET

Antalya'da 54 yaşındaki Sertok Ö., iddialara göre aldığı evin taksitlerini ödeyemeyince bunalıma girdi. Cinnet getiren baba, kızını ve karısını öldürdü. Ardından baldız ve bacanağının evine giden Sertok Ö., onları da öldürmeye çalıştı. Bunu başaramayan Sertok Ö, daha sonra kaçarak izini kaybettirdi.

Antalya’da 54 yaşındaki Sertok Ö., iddialara göre aldığı evin taksitlerini ödeyemeyince bunalıma girdi. Cinnet getiren baba, kızını ve karısını öldürdü. Ardından baldız ve bacanağının evine giden Sertok Ö., onları da öldürmeye çalıştı. Bunu başaramayan Sertok Ö, daha sonra kaçarak izini kaybettirdi. 

Antalya’nın Muratpaşa ilçesi Yenigün Mahallesi 1043 Sokak’ta bulunan bir apartmanda gece saatlerinde yaşanan olayda, 54 yaşındaki Sertok Ö. kredi ile satın aldığı evin taksitlerini ödemekte zorlanmaya başladı. Maddi sıkıntılar nedeniyle zor günler geçiren Sertok Ö, dün sabah saatlerinde Antalya’nın başka bir ilçesi olan Akseki’ye gidip yeniden Antalya’daki evine döndü. Gece saatlerinde eşi ile tartışan adam, evde bulunan tüfeği ile eşi Hanife Özen’in (47) kafasına daha sonra da üniversite öğrencisi olan kızı Esra Özen’in (23) boğazına ateş etti. Ailenin 19 yaşındaki erkek çocukları Şafak Ö. ise o sırada işte olması sayesinde ölümden kurtuldu. 

BALDIZI VE BACANAĞINI DA ÖLDÜRMEK İSTEDİ

Sertok Ö. eşi ve kızını öldürdükten sonra Muratpaşa Mahallesi’nde oturan bacanağı Osman G.’nin evine gitti. Baldızı ve bacanağını da öldürmek isteyen Sertok Ö, kapıyı açan bacanağı Osman G.’ye tüfeği doğrulttu. Ancak Osman G ani bir hareketle namlunun yönünü yukarıya doğrultunca tüfek ateş aldı. Bu nedenle paniğe kapılan Sertok Ö. kaçtı. Osman G. ve işe Emine G. hemen durumu polise bildirdi. Polis ekipleri Osman G.’nin evinde yaptıkları incelemeden sonra Sertok Ö.’nün evine gidince korkunç manzara ile karşılaştı. Hanife Ö. ve kız Esra Ö.’nün cansız bedenleri yapılan incelemenin ardından Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Morgu’na götürüldü. Otopsi işlemlerinden sonra anne ve kızın cenazelerinin Antalya’nın Serik ilçesinde defnedileceği öğrenildi. Karısını ve kızını öldüren, baldızı ve bacanağını da vurmaya çalışan Sertok Ö. polis tarafından her yerde aranıyor. 

 

Antalya Muratpaşa Baba Karısı Kızı Cinnet getirdi Maddi sıkıntı Cinayet