Antalya'da Korkutan Orman Yangını! 2 Uçak ve 7 Helikopterle Müdahale Ediliyor

TAKİP ET

Antalya'nın Aksu ilçesinde ormanlık bir alanda çıkan yangın karadan ulaşımın zor olması sebebiyle havadan yapılan müdahalelerle söndürülmeye çalışılıyor. Yangın sebebiyle bölgede yer alan bazı ev ve seraların zarar gördüğü belirtildi.

Antalya’nın Aksu ilçesinde ormanlık bir alanda çıkan yangın karadan ulaşımın zor olması sebebiyle havadan yapılan müdahalelerle söndürülmeye çalışılıyor. Yangın sebebiyle bölgede yer alan bazı ev ve seraların zarar gördüğü belirtildi. 

Antalya Aksu ilçesine bağlı olan Yurtpınar Mahallesi’nde ormanlık bir alanda yangın çıktığı öğrenildi. Çıkan yangına karadan müdahalede güçlük çekildiği ve söndürme çalışmalarının havadan devam ettiği öğrenildi. Alınan bilgilere göre, yangın saat 13.00 sıralarında başladı. Aksu ilçesinde çıkan yangının Murtuna Mahallesi’ne sıçradığı belirtildi. 

YANGINA 2 UÇAK VE 7 HELİKOPTERLE MÜDAHALE EDİLİYOR

Çıkan yangına karadan ulaşımın zor olmasından dolayı havadan müdahale edildiği öğrenildi. Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Orman Bölge Müdürlüğü’ne bağlı olan ekiplerin dozerlerle yolu açmaya çalıştığı öğrenildi. Yangına havadan müdahale devam ederken 2 uçak ve 7 helikopterle 40 arazöz ve 4 dozerin de bölgeye sevk edildiği öğrenildi. 

 

Antalya Aksu Yangın Orman yangını Murtuna Mahallesi