Antalya'da İğrenç Olay! 19 Yaşındaki Genç 60 Yaşındaki Kadını Saçından Sürükleyip...

TAKİP ET

Antalya'da kapısını kırarak girdiği dairede 60 yaşındaki F.N.E'ye cinsel istismarda bulunan 19 yaşındaki Uyuşturucu bağımlısı M.A. 17 yıl 6 ay hapis cezasına mahkum edildi. Kadının mahkemede şikayetinden vazgeçtiği öğrenildi.

Antalya'da kapısını kırarak girdiği dairede 60 yaşındaki F.N.E’ye cinsel istismarda bulunan 19 yaşındaki Uyuşturucu bağımlısı M.A. 17 yıl 6 ay hapis cezasına mahkum edildi.  Kadının mahkemede şikayetinden vazgeçtiği öğrenildi. 

Muratpaşa ilçesi Deniz Mahallesi'nde geçen yıl yaşanan olayda fena isimli 60 yaşındaki kadın oturduğu apartmana gireceği sırada yanına gelen M.A. aynı apartmanın 2. katında oturduğunu ve anahtarını unuttuğunu söyleyerek kadınlar yardım istedi. F.N.E  ise gence yardım etmek için apartman kapısını açtı.  Binadan içeri girdikten sonra kadın hareketlerinden şüphelenerek daireye girdi ve kapıyı kilitledi. M.A.,  kısa süre sonra beğenin dairesine giderek "Susadım, aç kapıyı su içeceğim" dedi. Kadın ise "Git başımdan, polis çağıracağım" diyerek tepki gösterdi.  M.A. daire kapısını zorlamaya başlayınca da kadın 155’i arayarak yardım istedi.

KAPIYI KIRDI, İÇERİ GİRDİ
Dairenin kilitli olan ahşap kapısını kırarak içeriye giren M.A., kadına saldırmak istedi kadın ise balkona çıkarak çevredekilerden yardım istedi.  Fakat bu sırada meal kadının ağzımı kapatıp saçlarından sürükleyerek yatak odasına götürdü.  Burada kadına tecavüz eden M.A., daha sonra kaçtı.  Gelen polis ekiplerine başından geçenleri anlatan kadın şikayetçi oldu.  Ekipler güvenlik kamerası İnceleme sonucunda tespit ettikleri şüpheliye saldırdı. 

 UYUŞTURUCU BAĞIMLISI ÇIKTI
Yapılan inceleme sonucunda uyuşturucu bağımlısı olduğu belirlenen M.A., çıkarıldığı sulh ceza hakimliğince tutuklandı. 19 yaşındaki M.A hakkında 'nitelikli cinsel saldırı' ve 'konut dokunulmazlığını ihlal'  suçlarından dava açıldı. Antalya'ya 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen karar duruşmasına taraflar ve avukatları katılırken, kadın mahkemede şikayetinden vazgeçti. 

17 YIL 6 AY HAPİS CEZASI VERİLDİ
Mahkeme heyeti Kısa bir süre sonra kararını açıklarken sanığı cinsel saldırı suçundan 15 yıl konut dokunulmazlığını ihlal suçundan 2 yıl 6 ay hapis cezası verildi. Mahkeme aynı zamanda sanırım kişiyi hürriyetinden yoksun kılma suçunu işlediğine kanaat getirerek savcılığa suç duyurusunda bulunulmasına karar verdi.

 

Antalya cinsel istismar dava şikayet uyuşturucu bağımlısı