Antalya'da 'Hero' Tişörtü Giyen Garson Gözaltına Alındı

TAKİP ET

Antalya Serik'te üzerinde Türkçe anlamı 'Kahraman' olan İngilizce olarak 'Hero' yazılı tişört giyen bir otelin garsonu polis tarafından gözaltına alındı.

Antalya Serik’te üzerinde Türkçe anlamı ‘Kahraman’ olan İngilizce olarak ‘Hero’ yazılı tişört giyen bir otelin garsonu polis tarafından gözaltına alındı.

OTELDEKİLER İHBAR ETTİ

Antalya’nın Serik ilçesinde beş yıldızlı bir otelde garsonluk yapan M.S üzerine giydiği beyaz üzerine siyah yazılı ‘Hero’ tişörtle oteldeki işine geldi. FETÖ duruşmasında gündeme gelen ve daha sonra üretimi durdurulduğu belirtilen tişörtü gören otel sakinleri hemen durumu polise bildirdi. Otele gelen polis ekipleri tişörtü giyen garson M.S’yi gözaltına alırken şüphelinin iş yerindeki dolabı aranarak söz konusu tişört bulundu ve tişörte el konuldu.

BEYAZ TİŞÖRTLERİ ÇOK SEVDİĞİNİ SÖYLEDİ

Polis merkezine götürülen ve ifadesi alınan M.S, söz konusu tişörtün FETÖ duruşmalarında gündeme geldiğini ve yasaklandığını bildiğini ancak beyaz tişörtleri çok sevdiğini belirtti. Garson M.S’nin ‘Terör örgütü propagandası yapmak’ suçlamaları ile polis merkezinde işlemlerinin hala devam ettiği öğrenildi.

 

antalya otel garson hero hero tişörtü gözaltı yasak