Antalya'da Gelen 'Uçak düştü' İhbarı Ekipleri Harekete Geçirdi!

TAKİP ET

Antalya Manavgat'ta bir zirai ilaçlama uçağının düştüğü ihbarı alındı. İhbar üzerine ekipler harekete geçti. Antalya Manavgat ilçesinde Jandarma ekiplerine gelen 'Uçak düştü' iddiası hem Jandarma hem itfaiye hem de sağlık ekiplerini harekete geçirdi. Ekipler yaptıkları inceleme sonrasında gelen ihbarın asılsız olduğunu belirledi.

Antalya Manavgat’ta bir zirai ilaçlama uçağının düştüğü ihbarı alındı. İhbar üzerine ekipler harekete geçti.
Antalya Manavgat ilçesinde Jandarma ekiplerine gelen ‘Uçak düştü’ iddiası hem Jandarma hem itfaiye hem de sağlık ekiplerini harekete geçirdi. Ekipler yaptıkları inceleme sonrasında gelen ihbarın asılsız olduğunu belirledi.

Bugün saat 10.00 sularında Antalya Manavgat ilçesinden 112 Acil Çağrı Merkezi’ne Manavgat tersaneler bölgesinde zirai ilaçlama uçağının düştüğü ihbarı geldi. Bu ihbar üzerine sağlık ekipleri, jandarma ve itfaiye ekipleri seferber oldu. İhbarın geldiği bölgeye çok sayıda ekip gönderildi.

İHBAR ASILSIZ ÇIKTI

Antalya Manavgat ilçesinde Kum Mevkii’nde bulunan tersaneler bölgesinde zirai ilaçlama uçaklarının inip kalktığı pistte uçağın düştüğü ihbarının gelmesi üzerine bu bölgeye çok sayıda ekip gönderildi. Bu bölgeye gelen ekipler herhangi bir ize rastlamadı. Ekipler Tersanede bulunan çalışanlarla konuştuktan sonra gelen ihbarın asılsız olduğunu anladı.

 

antalya manavgat uçak düştü ihbarı zirai uçak ekipler harekete geçti