Antalya'da Fenerbahçe Rüzgarı! Goller Yağmur Olup Yağdı

TAKİP ET

Yeni sezonda Süper Lig'e oldukça kötü bir başlangıç yapan Fenerbahçe sonunda şeytanın bacağını kırdı. Bu akşam oynanan Alanyaspor karşılaşmasında 4-1'lik skorla galip geldi.

Yeni sezonda Süper Lig’e oldukça kötü bir başlangıç yapan Fenerbahçe sonunda şeytanın bacağını kırdı. Bu akşam oynanan Alanyaspor karşılaşmasında 4-1’lik skorla galip geldi. 

Fenerbahçe teknik direktör Aykut Kocaman ile yeni sezona umutlu başlasa da işler pek istediği gibi gitmedi. Süper Lig’e oldukça kötü bir başlangıç yapan Fenerbahçe bu akşam deplasmanda Alanyaspor’u 4-1’lik bir skorla mağlup ederek yeniden sahalara döndü.

GOLLER YAĞMUR OLUP YAĞDI

Süper Lig’in yeni sezonunda bir tülü şeytanın bacağını kıramayan Fenerbahçe bu akşam Aytemiz Alanyaspor karşılaşmasında 4 golle geri döndü. Maçın başlamasının ardından ilk gol Fenerbahçe’nin yeni transferlerinden Janssen’den geldi. 17. dakikada Janssen’den gelen gol sonrasında büyük moral kazanan Sarı Lacivertli futbolcular 1-0 öne geçerken 42. dakikada rakip takım oyuncusu Emre Akbaba’dan gelen gol ile 1-1 berabere kaldı. Ancak beraberlik uzun sürmedi takımın en hırslı oyuncuları arasında gösterilen Valbuena muhteşem bir golle takımını 2-1 öne geçirmeyi başardı. İkinci yarıya büyük bir moralle başlayan Fenerbahçe takımı maçın 60. dakikasında penaltı kazanarak Giuliano’nun kullandığı penaltıyla 3-1 öne geçti. Maçın son bölümünde hakemin verdiği 90+5 uzatmasında yeniden hırsını gösteren Valbuena bir gol daha atarak Fenerbahçe’nin maçı 4-1’lik skorla kapatmasına yardımcı oldu. 

MEHMET EKİCİ ÇIKTIĞI İLK MAÇTA HEYECANLANDIRDI

Fenerbahçe’nin yeni sezon için Trabzonspor’dan transfer ettiği başarılı futbolcu Mehmet Ekici geçirdiği sakatlık sonrasında takımında ilk kez oyuna çıktı ve Sarı Lacivertli taraftarları heyecanlandırdı. Maçta oldukça iyi bir performans sergileyen Ekici takıma oldukça faydalı olacağının sinyallerini verdi.

BEŞİKTAŞ DERBİSİ ÖNCESİ BÜYÜK MORAL

Fenerbahçe uzun zamandır üzerinde olan talihsizliği bu akşam deplasmanda karşı karşıya geldiği Aytemiz Alanyaspor’da yenerek 4-1’lik bir skor elde etti. Sarı Lacivertli takım Beşiktaş derbisinin hemen öncesinde oldukça büyük moral kazandı. 

 

antalya aytemiz alanyaspor deplasman fenerbahçe maç 4-1 valbuena emre akbaba giuliano mehmet ekici