Antalya'da Eski Koca Dehşeti! Başkasıyla Evlenen Eski Karısını 11 Yerinden Bıçaklayarak Kurşun Yağmuruna Tuttu

TAKİP ET

Antalya'da boşandığı eşinin başka birisiyle evlenmesini hazmedemeyen R.K isimli şahıs eski karısını 11 bıçak darbesinin sonrasında kurşun yağmuruna tutarak olay yerinden kaçtı.

Antalya’da boşandığı eşinin başka birisiyle evlenmesini hazmedemeyen R.K isimli şahıs eski karısını 11 bıçak darbesinin sonrasında kurşun yağmuruna tutarak olay yerinden kaçtı.

Olay, Antalya’da sabah saatlerinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, eski karısının başka birisiyle evlenmesini hazmedemeyen R.K isimli şahıs S.A isimli eski karısını 11 yerinden bıçaklayarak kurşun yağmuruna tuttu.

BAŞKASIYLA EVLENDİĞİNİ DUYUNCA ÇILGINA DÖNDÜ

R.K, bir süre önce boşandığı eski karısı S.A^’nın başka birisiyle evlendiğini öğrenince adeta çıldırdı. Uuzun süredir takibe aldığı eski karısını evden tek başına çıktığı bir anda yakalayan R.K dehşet saçtı. Eski karısına bir süre hakaret ve tehditler savurduğu öğrenilen R.K’nın daha sonra yanında bulunan bıçağı çıkararak saldırmaya başladığı öğrenildi. Talihsiz kadın vücudunun 11 yerinden bıçak darbesi alırken bununla yetinmeyen öfkeli adam tabancasını çıkararak kadını sağ diz kapağından ve sol topuğundan kurşunlayarak olay yerinden kaçtı. 

POLİS HER YERDE ARIYOR

Eski karısının başka bir adamla evlenmesini hazmedemeyen ve öğrenince çılgına dönen R.K, yerini tespit ettiği ve yalnız yakaladığı S.A’yı hem bıçakla hem de tabancayla yaraladıktan sonra kayıplara karıştı. Talihsiz kadın olay yerine çağırılan ambulansla hastaneye kaldırılırken ameliyata alındığı ve sağlık durumunun belirsiz olduğu öğrenildi. Polis ekipleri ise eski karısını bıçak ve tabancayla yaraladıktan sonra kayıplara karışan R.K’yı yakalama çalışmalarına devam ediyor.

 

Antalya Kepez Eski koca Eski karısını bıçakladı