Antalya'da Eski Eş Dehşet Saçtı

TAKİP ET

Antalya'da eski eş dehşeti yaşandı. Cihan G. isimli şahıs, eski eşiyle görüştüğünü sandığı bir kişiyi ikamet ettiği konuta çağırdıktan sonra tabancayla vurarak öldürdü.

Antalya’da eski eş dehşeti yaşandı. Cihan G. isimli şahıs, eski eşiyle görüştüğünü sandığı bir kişiyi ikamet ettiği konuta çağırdıktan sonra tabancayla vurarak öldürdü.

Bu korkunç olay bugün saat 14.30 sularında Antalya’nın kepez ilçesine bağlı Barış Mahallesindeki 2 katlı bir apartmanın giriş katında yaşandı.

Eski eşinin İlkay Polat Sağır (32) ile görüştüğünü sanan Cihan G., İlkay Polat Sağır’ı konutuna çağırdıktan sonra tartışmaya başladı. Alevlenen tartışma esnasında eski eş Cihan G., İlkay Polat Sağır’ı tabancasıyla vurdu. Binada oturanlar ise 112 Acil Çağrı Merkezini arayarak binadan silah sesleri geldiği ihbarını yaptı. Olay yerine intikal eden sağlık ekipleri Sağır’ın yaşamını kaybetiğini tespit etti. Olaydan sonra kırmızı otomobile binerek olay yerinden uzaklaşan Cihan G. ise ilçeyi terk edemeden yakalandı.

Olay yeri ekipleri ve savcılığın olay yerindeki gereki incelemesinden sonra Sağır’ın cenazesi otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumuna götürüldü. Cinayeti işleyen Cihan G.’nin, daha evvelde çeşitli suçlardan bir çok sabıkasının bulunduğu öğrenildi.  

Antalya Kepez eski eş cinayet silah