Antalya'da Cinnet Getiren Damat Kurşun Yağdırdı 2 Kişi Öldü 2 Kişi Yaralandı!

TAKİP ET

Antalya'da yaşanan kavga adeta katliam niteliğinde. Eşinden ayrılma aşamasında olan koca cinnet getirerek kayınpederi ve büyük baldızını silahıyla ateş açarak öldürdü. Dehşet saçan koca silahından çıkan kurşunla 2 kişiyi de ağır yaraladı.

Antalya’da yaşanan kavga adeta katliam niteliğinde. Eşinden ayrılma aşamasında olan koca cinnet getirerek kayınpederi ve büyük baldızını silahıyla ateş açarak öldürdü. Dehşet saçan koca silahından çıkan kurşunla 2 kişiyi de ağır yaraladı. 

Gelen bilgilere göre dehşet verici olay bugün saat 14.00 sularında Antalya’nın Konyaaltı İlçesi Hurma Mahallesi Kayre Evleri bahçesinde yaşandı. 46 yaşındaki damat Tacit Öz ailevi sorunlar yaşadığı eşi Dilem Öz ile boşanma aşamasına gelmişti. Genç kadın Dilem Öz eşiyle yaşadığı sorunlar nedeniyle bir süre önce Hurma Mahallesinde yaşayan ailesinin yanına gelmişti. 

Çiftin boşanma davası önümüzdeki Temmuz ayında başlayacaktı. 46 yaşındaki Tacit Öz eşinin saat öğlene doğru eşi ve ailesinin yaşadığı eve geldi. Gelen iddialara göre Tacit Öz eşi ve kayınpederinden olumsuz yanıt aldı ve yanında getirdiği tabanca ile aileyi kurşun yağmuruna tuttu. Damadının kurşun yağmuruna tuttuğu maden mühendisi baba Mevlüt İçoğlu ve büyük baldız Bilen İçoğlu’nun olay yerinde hayatını kaybettiği öğrenildi. Tacit Öz’ün açtığı ateş sonrasında eşi Dilem Öz’ün ve Kayınvalidesi Aniye İçoğlu’nun da ağır yaralandığı bilgisi alındı. Katliama yol açan Tacit Öz olay yerinden aracına binerek uzaklaştı. Yaralılar olay yerine sevk edilen ambulanslarla Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Baba ve kızın cansız bedeni olay yerinde bulunurken Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Dehşet saçtıktan sonra olay yerinden kaçarak uzaklaşan Tacit Öz aradan çok geçmeden eşinin kaldırıldığı hastanede gözaltına alındı. 

 

antalya cinnet getiren damat damat kurşun yağdırdı 2 kişi öldü 2 kişi yaralandı