Antalya'da Bir Genç Bonzai İçerek Krize Girdi, Çevredekiler Çaresizce İzledi!

TAKİP ET

Sentetik uyuşturucu bonzai illetinin bir genci daha esir aldığı görüntüler bu kez Antalya'dan geldi. Antalya'da sentetik uyuşturucu olan bonzai kullandığı öğrenilen bir gencin kriz geçirdiği anlar çevredekilerin içini sızlattı. Kriz geçiren ve ağzından köpükler çıktığı görülen gencin çevredeki vatandaşlar tarafından çaresizce izlendi.

Sentetik uyuşturucu bonzai illetinin bir genci daha esir aldığı görüntüler bu kez Antalya’dan geldi. Antalya’da sentetik uyuşturucu olan bonzai kullandığı öğrenilen bir gencin kriz geçirdiği anlar çevredekilerin içini sızlattı. Kriz geçiren ve ağzından köpükler çıktığı görülen gencin çevredeki vatandaşlar tarafından çaresizce izlendi.

Antalya’da bonzai kullandığı öğrenilen bir genç refüjde bulunan bir ağacın altına yatarak kriz geçirdi. Gencin bonzai kullandıktan sonra geçirdiği kriz görenlerin içini sızlattı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri gence tedavi teklifinde bulundu ancak kriz geçiren genç bu teklifi kabul etmedi. Olay yerinden kalkarak ara sokaklara giren genç uzaklaşarak gözlerden kayboldu.

ÇEVREDEKİ VATANDAŞLAR ÇARESİZ GÖZLERLE İZLEDİ

Olay, Antalya Muratpaşa ilçesi Etiler Mahallesi Kızılırmak Caddesinde meydana geldi. Bonzai kullandığı belirlenen bir genç kendini refüjde bulunan bir süs bitkisinin altına attı ve kıvranmaya başladı. Çevredeki vatandaşlar bir gencin kıvrandığını görünce hemen olay yerine koştu ve durumu polis ekiplerş ile sağlık görevlilerine haber verdi. olay yerine gelen sağlık ekipleri ve polis ekipleri kıvranan gencin sentetik uyuşturucu olan bonzai kullandığını ve kriz geçirdiğini belirledi. Bonzai kullandığı için kriz geçiren ve kıvranan genç çevredeki vatandaşların içini sızlattı. Geçirdiği kriz nedeni ile ağzından köpekler çıkan genci çevredeki vatandaşlar çaresiz gözlerle izledi.

TEDAVİYİ REDETTİ

Bonzai içtiği için kriz geçiren ve ağzından köpükler çıkan Melih isimli genç, sağlık ekiplerinin olay yerine gelmesi ile bir an da kendine geldi. Ayakta durmakta oldukça zorlanan genç sağlık ekiplerinin kendisine yaptığı tedavi teklifini tüm ısrarlara rağmen kabul etmedi. 

 

antalya bonzai bonzai içen genç genç kriz geçirdi