Antalya'da Başpehlivana Silahlı Saldırı! Sağlık Durumu Nasıl?

TAKİP ET

Antalya'nın Muratpaşa İlçesi'nde başpehlivan olan Hakan Aygün, çıkan bir tartışmada bir diğer güreşçi arkadaşı Mehmet Ali Avcı ile birlikte silahla vurularak yaralandı. Yaralı güreşçilerin ise sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi. İşte detaylar…

Antalya’nın Muratpaşa İlçesi’nde başpehlivan olan Hakan Aygün, çıkan bir tartışmada bir diğer güreşçi arkadaşı Mehmet Ali Avcı ile birlikte silahla vurularak yaralandı. Yaralı güreşçilerin ise sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi. İşte detaylar…

Antalya’nın Muratpaşa İlçesi’nde bulunan eski Lara yolu üzerindeki bir restorana giden yağlı güreş sporcusu Mehmet Ali Avcı, iddialara göre burada 33 yaşında olan Y.T ile aralarında henüz bilinmeyen bir sebeple tartışma çıktı. Çıkan tartışma ise giderek daha da büyünce kavgaya dönüştü ve o esnada Y.T iddialara göre yanında getirdiği silahla hem Mehmet Ali Avcı’yı hem de başpehlivan olan Hakan Aygün’ü vurarak yaraladı.

SAĞLIK DURUMLARI İYİ

Restoranda çıkan kavga sonrasında başpehlivan Hakan Aygün ve 21 yaşındaki güreşçi Mehmet Ali Avcı’nın silahla vurularak yaralanmasının ardından hemen restorandakiler sağlık ekiplerine ve polis ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri Hakan Aygün’ü ve Mehmet Ali Avcı’yı ilk müdahalelerinin ardından hastaneye kaldırdı ve tedavilerine hastanede devam edildi.

Aygün ve Avcı’nın yapılan müdahaleleri sonrasında ise sağlık durumunun iyi olduğu açıklanırken, Y.T ise kısa sürede gözaltına alındı ve emniyete götürüldü.

Hakan Aygün Mehmet Ali Avcı güreş yağlı güreş haberler 3. sayfa haberleri Antalya haberleri Muratpaşa haberleri