Antalya'da 5 Yıldızlı Otelde Taciz Dehşeti! Küçük Kızı 5 Suriyeli Taciz Etti

TAKİP ET

Antalya Alanya ilçesinde yer alan beş yıldızlı bir otelde yaşandığı iddia edilen taciz olayı herkesi dehşete düşürdü. Beş yıldızlı bir otelin plajında yaşı küçük olan bir kıza tacizde bulundukları iddia edilen 5 Suriyeli genç gözaltına alındı. Bu kez çocuk tacizi iddiası Antalya'da bulunan beş yıldızlı bir otelden geldi. Yaşı küçük olan bir kıza 5 Suriyelinin taciz ettiği iddiası sonrasında 5 Suriyeli genç Jandarma tarafından gözaltına alındı.

Antalya Alanya ilçesinde yer alan beş yıldızlı bir otelde yaşandığı iddia edilen taciz olayı herkesi dehşete düşürdü. Beş yıldızlı bir otelin plajında yaşı küçük olan bir kıza tacizde bulundukları iddia edilen 5 Suriyeli genç gözaltına alındı.

Bu kez çocuk tacizi iddiası Antalya’da bulunan beş yıldızlı bir otelden geldi. Yaşı küçük olan bir kıza 5 Suriyelinin taciz ettiği iddiası sonrasında 5 Suriyeli genç Jandarma tarafından gözaltına alındı.

BEŞ YILDIZLI OTELİN PLAJINDA TACİZ SKANDALI

Antalya Alanya’da bulunan İncekum bölgesinde beş yıldızlı bir otelin plajında küçük bir kıza taci edildiği iddiası ortalığı karıştırdı. Otelin plajında otel müşterilerinden olan küçük bir kız çocuğuna 5 Suriyelinin taciz ettiğini gören vatandaşlar yaşanan olayı hemen jandarmaya ihbar etti. 

OTELİN GÜVENLİK GÖREVLİLERİ HEMEN MÜDAHALE ETTİ

Beş yıldızlı otelde yaşandığı iddia edilen olay otelin plajında büyük tepkiye yol açarken otelde bulunan güvenlik görevlileri tacizde bulunan Suriyeli gençlerden birini hemen yakaladı. Güvenlik görevlilerinin yakaladığı bir genç jandarmaya teslim edilirken jandarma ekipleri de diğer 4 genci yakalayarak gözaltına aldı. Küçük bir kıza taciz ettiği öne sürülen 5 Suriyeli genç jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınarak ifadeleri alınmak üzere İncekum Jandarma Karakoluna götürüldü.  Yaşanan olaya otel plajında bulunan diğer müşteriler büyük şekilde tepki gösterdi.

 

antalya beş yıldızlı otel taciz dehşeti küçük kıza taciz 5 suriyeli