Antalya'da 17 Yaşındaki Genç Kız Hamile Kaldı! 63 Yaşındaki Tecavüzcü Bakkal Gözaltına Alındı

TAKİP ET

Antalya'dan alınan bilgilere göre 17 yaşındaki liseli bir genç kızın hamile kaldığı ortaya çıktı. Kızın annesinin şüpheleri üzerine hastaneye götürülen genç kızın hastaneye götürüldüğünde hamile olduğu ortaya çıktı. İfadesi alınan genç kız 24 yaşındaki kuzeninin ve 63 yaşındaki mahalle bakkalının tecavüzüne uğradığını söyledi.

Antalya’dan alınan bilgilere göre 17 yaşındaki liseli bir genç kızın hamile kaldığı ortaya çıktı. Kızın annesinin şüpheleri üzerine hastaneye götürülen genç kızın hastaneye götürüldüğünde hamile olduğu ortaya çıktı. İfadesi alınan genç kız 24 yaşındaki kuzeninin ve 63 yaşındaki mahalle bakkalının tecavüzüne uğradığını söyledi. 

Antalya Manavgat ilçesinde bir genç kız annesinin şüpheleri üzerine hastaneye götürüldü ve hamile olduğu ortaya çıktı. 17 yaşındaki genç kızın ifadesine başvuruldu ve kızın ifadesinin ardından 24 yaşındaki kuzeni ile 63 yaşındaki mahalle bakkalı tutuklandı. 

ANNESİNİN ŞÜPHESİ HAMİLE OLDUĞUNU ORTAYA ÇIKARDI

Antalya Manavgat ilçesine bağlı olan Evrenseki mahallesinde ikamet eden 17 yaşındaki lise 3’üncü sınıf öğrencisi olan Ş.Ö annesinin şüpheleri üzerine hastaneye götürüldü ve hastanede 17 yaşındaki genç kızın hamile olduğu ortaya çıktı.

 KUZENİ VE MAHALLE BAKKALI TECAVÜZ ETTİ İDDİASI

17 yaşındaki genç kızın hamile olduğunun öğrenilmesinin ardından annesi ve liseli Ş.Ö Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı Çolaklı Jandarma Karakoluna giderek ifade verdi. İfade veren genç kız, 24 yaşındaki kuzeni T.K’nın 4 yıl önce kendisine tecavüz ettiğini söylerken, mahalle bakkalı olan 63 yaşındaki C.Ö’nün de 3-4 ay öncesinde kendisine tecavüz ettiğini belirtti. Genç kız verdiği ifadenin üzerine kuzeninden ve mahalle bakkalından şikayetçi oldu. Genç kızın şikayetçi olması üzerine jandarma ekipleri T.K ve C.Ö’yü gözaltına aldı. Jandarmada sorguları tamamlanan şüpheliler adliyeye sevk edildi.

 

antalya manavgat lise öğrencisi hamile tecavüz