Antalya TOKİ Konutlarında Patlama Yaşandı! 2 Kişi Hayatını Kaybetti!

TAKİP ET

Antalya'da meydana gelen TOKİ konutlarındaki patlamada 2 kişi hayatını kaybetti. TOKİ konutlarındaki binaların birinde meydana gelen patlama sırasında evde bulunan biri kadın iki kişi yaşamını yitirdi. Henüz nedeni kesin olarak belirlenemeyen patlamanın dinamit lokumu hazırlanırken meydana geldiği iddiaları ortaya atıldı. Valilikten gelen açıklamaya göre, "M.A isimli kişinin eve girmek isterken kapıyı zorladığı sırada nedeni henüz belirlenemeyen bir sebeple patlama yaşanmış" bilgisi verildi.

Antalya’da meydana gelen TOKİ konutlarındaki patlamada 2 kişi hayatını kaybetti. TOKİ konutlarındaki binaların birinde meydana gelen patlama sırasında evde bulunan biri kadın iki kişi yaşamını yitirdi. Henüz nedeni kesin olarak belirlenemeyen patlamanın dinamit lokumu hazırlanırken meydana geldiği iddiaları ortaya atıldı. Valilikten gelen açıklamaya göre, "M.A isimli kişinin eve girmek isterken kapıyı zorladığı sırada nedeni henüz belirlenemeyen bir sebeple patlama yaşanmış" bilgisi verildi.

Olay Antalya’nın Merkez Döşemealtı İlçesi Çıplaklı Mahallesi’nde TOKİ Konutlarında 5 katlı CY7 Blok’un 4’üncü katında meydana geldi. Saat 06.00 sıralarında meydana gelen patlamada dairenin camları kırılarak büyük hasar gördüğü kaydedilirken evde bulunan birisi kadın 2 kişinin de hayatını kaybettiği belirlendi. 

Patlamada hayatını kaybedenlerin 52 yaşında olan Nurcan Demiröz ve 49 yaşında olan Mustafa Alper olduğu öğrenildi. Eski bir madenci olan Mustafa Alper’in aralarında ilişki yaşandığı iddia edilen Nurcan Demiröz’ün evine geldiği ve burada dinamit lokumu hazırlarken patlamanın meydana geldiği iddialar arasında yer aldı.

VALİLİKTEN AÇIKLAMA

Antalya TOKİ Konutlarında meydana gelen patlama sonrasında Antalya Valiliğinden açıklama geldi. Valilikten yapılan yazılı açıklamada, “İki şahıs arasında geçmişe dayalı duygusal ilişki ve irtibatlarının bulunduğu, aralarında çıkan ve sebebi bilinmeyen bir tartışma sonrasında M.A. isimli şahsın sabah 05.30 sıralarında bayanın ikametinin kapısına geldiği, içeriye girmek için zorladığı, bu esnada sebebi henüz belirlenemeyen bir patlama neticesinde 2 şahsın da olay yerinde öldüğü anlaşılmıştır” denildi. Ayrıca her iki şahsında terör örgütüyle bir bağlantılarının olmadığı belirtildi.  49 yaşında olan Mustafa Alper’in ‘uyuşturucu madde satmak’ ve ‘fuhuşa aracılık’ suçlarından kaydının olduğu; Nurcan Demiröz’ün ise eğlence mekanlarında çalıştığının belirlendiği ifade edildi.

 

tokide patlama antalya 2 kişi öldü patlama antalya valiliği