Antalya Serik'te motosiklet-kamyonet çarpışması: İki genç hayatını kaybetti

TAKİP ET

Belkıs Mahallesi Aspendos Antik Tiyatrosu mevkisinde, dün akşam saat 18.00 sıralarında kara bir trajedi yaşandı. D.K. isimli sürücünün kullandığı 34 AE 8414 plakalı cip, Miraç Tunç (16) ve Melih Can Korkmaz'ın (17) bulunduğu 07 YML 12 plakalı motosikletle çarpıştı. Kaza sonucunda Miraç Tunç ve Melih Can Korkmaz yaralandı.

Çevredeki vatandaşların hemen ihbarı üzerine sağlık ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Ancak maalesef, Miraç Tunç ve Melih Can Korkmaz sağlık ekibinin yaptığı tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. İki genç, ambulansla hastaneye götürülürken hayata veda etti. Cip sürücüsü D.K. polis tarafından gözaltına alındı. Yaşanan feci kaza sonrasında Miraç Tunç ve Melih Can Korkmaz'ın cenazeleri, Antalya Adli Tıp Kurumu morguna sevk edildi.

Kaza ile ilgili soruşturma hızla başlatılırken, Serik ilçesi ve çevre bölgelerin yüreğini burkan bu acı haber tüm toplumu derinden etkiledi. Kazanın nasıl meydana geldiği ve kimlerin kusurlu olduğu henüz netlik kazanmamış olsa da, gençlerin kaybı ailelerini ve yakınlarını derin bir acıya boğdu.

Antalya'nın Serik ilçesinde gerçekleşen bu elim kaza, sürücülerin trafik kurallarına uyma ve dikkatli olma konusunda daha da duyarlı olmamız gerektiğini hatırlatıyor. Toplum olarak trafik güvenliğine verdiğimiz önem, benzer acıların yaşanmamasına ve daha güvenli yollarda seyahat etmemize yardımcı olabilir. Bu tür kazaların tekrar yaşanmaması adına trafik bilincimizi artırmak ve sorumluluklarımızı unutmamak, hepimizin ortak görevidir.

Antalya trafik kazası ölüm haberi