Antalya'daki yangında dehşete düşüren ayrıntı! Kapıları kilitlemiş! 2 kişi öldü

TAKİP ET

Antalya'da akıl almaz bir olay yaşandı. Bir evde çıkan yangında 63 yaşındaki Hülya Çetinkaya ile hemşire olan kızı 46 yaşındaki Filiz Kaplan'ın ölü bedenleri bulundu. Yangına ise, elinde bidonla eve geldiği öne sürülen torunun yaktığı öne sürüldü.

Antalya'da yaşanan çıkan ev yangınında yeni öğrenilen bilgiler dehşete düşürdü. Torunun cinayet şüphesi ile polis ekipleri tarafınca gözaltına alındığı yangında anneanne ve teyze yaşamını yitirdi. Olayda, kapıları kilitlendiği tespit edildi. Dün akşam vakitlerinde Muratpaşa ilçesine bağlı Güvenlik Mahallesi 259 Sokak üzerindeki 7 katlı bir binanın 6’ncı katındaki meydana geldi. Öğrenilen bilgilere göre, 63 yaşındaki Hülya Çetinkaya’nın yanına, işten gelen ve birlikte yaşadığı 28 yaşındaki torunu O.A. iddialara göre elinde 5 litrelik bidonla eve gelmiş. Anneanne ve torun arasında tartışma yaşanırken, bu esnada üst katta ikamet eden O.A.’nın 46 yaşındaki teyzesi Filiz Kaplan KADES’e basarak polis çağırdı, sonra ise annesi ile yeğeni O.A.’nın yanlarına geldi. Bu kez O.A. ile Filiz Kaplan arasında tartışma meydana geldi. Tartışma esnasında evde henüz nedeni bilinmeyen bir sebepten yangın çıktı. Alevlere teslim olan evi söndürmek için O.A.’nın annesi Y.Ç. evden çıkarak yangın tüpü bulmaya çalıştı. 

YANAN EVDE 2 KİŞİNİN CANSIZ BEDENİ BULUNDU 

Alevlerin binayı sardığı yangında, durumun 112 Acil Çağrı Merkezine ihbar edilmesinden sonra olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekipleri gönderildi. İtfaiye ekiplerinin uğraşları sonucunda yangın söndürülürken, evde kimliği belirlenemeyen 2 kişinin cansız bedenleri bulundu. Dumandan etkilenen O.A. ise hastaneye götürüldü. 

ÖLENLERİN KİMLİKLERİ BELLİ OLDU 

Yangında ölenler ise bu sabah kimlikleri tespit edildi. Hülya Çetinkaya ile hemşire olduğu öğrenilen kızı Filiz Kaplan yaşamını yitirdi. 

Antalya yangın