Antalya'da yamaç paraşütünde düşen Belaruslu turist yaşamını yitirdi

TAKİP ET

Antalya'nın Alanya ilçesinde meydana gelen acı bir olayda, Belarus uyruklu D.S. isimli kadın turist, yamaç paraşütü ile gerçekleştirdiği uçuş sırasında ağaçlık bir alana düşerek hayatını kaybetti. Kazada tandem pilotu A.Ş. ise yaralandı.

Olay, dün saat 18.00 sıralarında Alanya'nın Dinek Mahallesi'nde bulunan 800 metrelik Yassıtepe bölgesinde meydana geldi. Yamaç paraşütü pilotu A.Ş. ile Belaruslu D.S. isimli kadın turist, ikili paraşüt atlayışı yapmak üzere havalandı. Ancak havada süzülen paraşüt, bir süre sonra irtifa kaybederek ağaçlık bir alana düştü.

Kaza sonrası bölgeye hemen polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptıkları kontrollerde D.S.'nin yaşamını yitirdiğini belirledi. Yaralanan paraşüt pilotu A.Ş. ise itfaiye ekiplerinin yardımıyla bulunduğu yerden çıkarıldıktan sonra hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

D.S.'nin cansız bedeni, incelemelerin ardından Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Olayla ilgili polis tarafından başlatılan inceleme sürüyor. Bu acı olay, yamaç paraşütü sporuyla ilgilenenler arasında üzüntü yarattı.

Antalya ölüm haberi turist