Antalya'da uzaklaştırma kararı bulunan koca, eşini öldürdü

TAKİP ET

Antalya'nın Kepez ilçesinde, 32 yaşındaki Metin Sümer'in uzaklaştırma kararı bulunan eşi Ceylan Sümer'i 30 yaşında olan eşi Ceylan Sümer'i defalarca bıçaklayarak öldürdüğü bir olay meydana geldi. Metin Sümer, çocuklarının gözü önünde eşini öldürdükten sonra yakınlarını arayarak durumu anlattığı öğrenildi.

Olay, Şelale Mahallesi'ndeki 7444 Sokak üzerinde bulunan 5 katlı bir apartmanın son katında saat 16.30 sıralarında gerçekleşti. Metin Sümer, daha önce uzaklaştırma kararı alınmasına rağmen bir süre önce eşiyle barışmıştı. Ancak bilinmeyen bir nedenle Metin Sümer ile eşi Ceylan Sümer arasında bir tartışma başladı. Tartışmanın şiddetlenmesi üzerine Metin Sümer, ekmek bıçağıyla dört çocuk annesi olan eşi Ceylan Sümer'i boynundan ve sırt bölgesinden defalarca bıçakladı.

Bu çığlıklar üzerine çocuklar balkona kaçarak yardım istedi, ancak Metin Sümer eşini öldürdüğünü söyleyerek yakınlarını aradı. Komşular, çocukların çığlıkları üzerine hemen olay yerine gelerek odada kanlar içinde yatan Ceylan Sümer'i gördüler. Komşuların hızla 112 Acil Çağrı Merkezi'ni aramasıyla birlikte bölgeye çok sayıda polis ekibi ve sağlık personeli sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrollerde Ceylan Sümer'in hayatını kaybettiği tespit edildi. Metin Sümer ise cinayet şüphelisi olarak polis ekiplerine teslim oldu ve Cinayet Büro Amirliği tarafından gözaltına alındı. Ardından işlemleri ve ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Cinayet anında çiftin 4, 5, 7 ve 11 yaşlarında dört çocuğunun da evde bulunduğu belirlendi. Polis ekipleri, çocukları koruma altına aldı. Ayrıca olay yerine gelen Metin Sümer'in babası R.S. de ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.
Polis ekiplerinin yaptığı incelemede, Metin Sümer'in daha önce uzaklaştırma kararı bulunduğu ve eşinin 2 ay önce Diyarbakır'dan yanına geldiği ortaya çıktı. Ceylan Sümer'in cansız bedeni polis ve savcılık incesinin ardından Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Antalya Kepez karı-koca