Antalya'da sokakta bir erkeğin ölü bedeni bulundu

TAKİP ET

Antalya'da, üzerinde kimlik bulunmayan ve tahminen 50-55 yaşlarında olduğu düşünülen bir erkek, sokakta cansız bir şekilde bulundu. Olay yerine gelen ekipler tarafından cesedin etrafı iş yerlerine ait dubalarla çevrildi ve üzeri yorganla örtüldü, olay yeri inceleme ekibi gelene kadar bekletildi.

Olay, Muratpaşa ilçesi Kızılsaray Mahallesi 78 Sokak üzerinde saat 08.00 sıralarında meydana geldi. Belediye temizlik görevlisi, yarı çıplak halde yerde hareketsiz yatan bir erkeği fark ederek durumu hemen 112 Acil Durum Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekibi, üzerinde kimlik bulunmayan ve tahminen 50-55 yaşlarında olduğu düşünülen kişinin hayatını kaybettiğini tespit etti.

İNCELEMELERDE BULUNULDU

Olay yeri inceleme ekibi gelene kadar cesedin etrafı iş yerlerine ait dubalarla çevrildi ve üzeri yorganla örtüldü. Cenaze, ölüm nedeninin belirlenmesi ve kimlik tespiti için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Sokakta yaşadığı düşünülen kişinin eşyaları ise bir polis memuru tarafından poşete konularak polis merkezine götürüldü.

Antalya Muratpaşa cansız beden