Antalya'da otobüsle kafa kafaya çarpışan otomobildeki sürücü hayatını kaybetti

TAKİP ET

Antalya'nın Serik ilçesinde meydana gelen kazada, 32 yaşındaki Ahmet Nizam'in kontrolünde bulunan aracın otobüs ile kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen kazada ağır yaralandı. Ambulans ile kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

32 yaşındaki Ahmet Nizam, Antalya’nın Serik ilçesinde, otomobil ve otobüsün kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen kazada can verdi. Meydana gelen kaza, Belek-Kadriye Kadriye turizm merkezi yolu üzerinde gece 01.30 sularında yaşandı.

İKİ ARAÇ KAFA KAFAYA ÇARPIŞTI

Ahmet Nizam’ın kontrolünde bulunan 07 YZ 557 plakalı araç, karşı yönden gelmekte olan sürücüsü henüz bilinmeyen 07 YGK 70 plakalı otobüs ile kafa kafaya çarpıştı.

OTOMOBİL SÜRÜCÜ KAZADA HAYATINI KAYBETTİ

Görgü tanıklarının olayı ihbar etmesi üzerine kaza yerine 112 Sağlık ve polis ekipleri gönderildi. Otomobil sürücüsü Nizam, sağlık çalışanları tarafından olay yerinde yapılan ilk müdahaleden sonra hastaneye sevk edildi. Nizam, sağlık çalışanlarının tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

KAZANIN ARDINDAN SORUŞTURMA AÇILDI

Nizam’ın ölü bedeni hastane morguna sevk edildi. Kazaya karışan otobüsün şoförü ifadesi alınmak için emniyete götürülürken, polis kazanın ardından inceleme başlattı.

Antalya Serik trafik kazası