Antalya'da Evde Çıkan Yangında Mahalleli Patlama Sesleriyle Sokağa Döküldü

TAKİP ET

Antalya'da altı garaj olan müstakil bir evin garaj kısmında yangın çıktı. Yangın esnasında zaman zaman patlamalar meydana geldi.

Antalya'da Neriman Küçüktokuç ve torunu Sudegül Küçüktokuç'un ikamet ettiği altı garaj olan müstakil evin garaj kısmında henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Garajdaki yanıcı malzemelerden dolayı kısa sürede büyüyen alevler evin üst katını da sardı. Aile kendisini dışarı attıktan sonra 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak ihbarda bulundu. 

İhbarın ardından yangın mahalline çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi yönlendirildi. Ahşap çatıdan dolayı alevler kısa süre içerisinde bütün evi sardı. Yangın esnasında peş peşe patlamalar meydana geldi. Patlama seslerinin ardından mahalle halkı sokağa döküldü. Çok sayıda itfaiye ekibinin alttan ve üstten müdahale ettiği yangın kısa süre içerisinde kontrol altına alındı ve yangının diğer binalara sıçraması engellendi. Ekiplerin yangına hızla müdahale etmesine rağmen müstakil ev ve garaj kısmı kullanılamaz hale geldi. 

Yangının neden çıktığına dair başlatılan inceleme sürüyor. 

Patlama seslerinin ardından sokağa çıltıklarını ifade eden Suna Özmen, "Uyurken bir anda 5 defa patlama sesi duyduk. Dışarı bir çıktık ki her taraf yerle bir olmuş. Mazı Dağı'nda evin yandığını gördük. Şans eseri yaralanan olmadı." şeklinde konuştu. 

Antalya yangın