Antalya'da 38 yaşındaki baba seccade üzerinde hayatını kaybetti! 

TAKİP ET

Antalya'nın Kepez ilçesinde meydana gelen olayda, fayans firmasında satış danışmanı olarak çalışan, 38 yaşındaki 3 çocuk babası, İbrahim Erşen evinde sabah namazını kıldığı esnada hayatını kaybetti. Ölümü ise adli tıp raporunda 'normal ölüm' olarak kayıtlara geçti

38 yaşındaki 3 çocuk babası İbrahim Erşen Antalya’nın Kepez ilçesi, sabah namazı kıldığı esnada hayatını kaybetti. Olay, saat 09.30 sularında Kepez ilçesinin Hüsnü Karakaş Mahallesi üzerindeki 15 Temmuz Şehitler Caddesinde yer alan 2 katlı bir binanın birinci katında yaşandı.

KOCASINI SECCADE DE HAREKETSİZ HALDE BULDU

Öğrenilen bilgilere göre, 3 çocuk babası olan İbrahim Erşen, sabah namazını kıldığı esnada seccade üzerinde birden yere yığıldı. Bir sürenin ardından eşinin yatakta olmadığını gören eşi, diğer odalara bakarken kocasının seccade üstünde hareketsiz yattığını gördü.

SAĞLIK EKİPLER ADAMIN HAYATINI KAYBETTİĞİ BELİRLEDİ

Durumu 112 Acil Çağrı Merkezine ihbar etmesinin ardından olay yerine polis ve sağlık ekipleri gönderildi. Eve intikal eden sağlık ekipleri, Erşen’in öldüğünü tespit etti.

DOĞAL ÖLÜM OLARAK KAYITLARA GEÇTİ

Hazırlanan sağlık raporunda normal ölüm olarak kayıtlara geçti. İbrahim Erşen’in cenazesi morga sevk edildi. Fayans firmasında satış danışmanı olarak çalıştığı ifade edilen Erşen’in ölüm haberini alan akrabası ve arkadaşları ise evde gözyaşı döktü.

Antalya Kepez sabah namazı