Annesinin Tecavüzcüsü İle Evlendirildiğini Öğrenen Adam Adliye Önünde Aracını Yaktı!

TAKİP ET

Suudi Arabistan'a Hac vazifesini yerine getirmek için giden ve çıkan bir izdiham sonucunda ortadan kaybolarak öldü sanılan Fahriye Kara isimli bir kadının yıllar sonra yaşadığı ortaya çıktı. kadının kendisine tecavüz eden biriyle evlendirildiği ve bu yüzden Türkiye'ye geri dönemediği öğrenilince Mahmut Kara annesinin ülkeye geri dönmesi için adli önünde eylem yaptı.

Suudi Arabistan’a Hac vazifesini yerine getirmek için giden ve çıkan bir izdiham sonucunda ortadan kaybolarak öldü sanılan Fahriye Kara isimli bir kadının yıllar sonra yaşadığı ortaya çıktı. kadının kendisine tecavüz eden biriyle evlendirildiği ve bu yüzden Türkiye’ye geri dönemediği öğrenilince Mahmut Kara annesinin ülkeye geri dönmesi için adli önünde eylem yaptı.

1990 yılında Suudi Arabistan’a giden ve burada eşi ile birlikte Hac vazifesini yerine getirmek isteyen Fahriye Kara isimli kadın bir anda ortadan kaybolmuş ve o zamanlarda çıkan bir izdihamda hayatını kaybettiği düşünülmüştü. Fakat yıllar sonra Kara’dan haber alındı ve kadının tecavüze uğradığı bunun ardından da tecavüzcüsü ile evlendirilerek Türkiye’ye geri dönüşüne izin verilmediği iddia edildi. Bunu öğrenen aile ise kadının ülkeye geri dönüşü için bir televizyon programına katılarak yetkililerden yardım istedi.

CUMHURBAŞKANI DA KONUYU GÜNDEME GETİRMİŞTİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Suudi Arabistan’a düzenlediği ziyarette Fahriye Kara adlı kadının Türkiye’ye geri dönüşünü talep ettiği öğrenilmişti. Ancak herkesin talebi üzerine hala kadının ülkeye geri dönmemesi aileyi harekete geçirdi. Fahriye Kara’nın oğlu olduğu öğrenilen Mahmut Kara’nın Adana Adliyesi önünde annesinin fotoğrafını boynuna asarak pikap markalı aracını ateşe verdiği görüldü. Adliye önünde korku dolu anlar yaşanırken Mahmut Kara’nın ilk önce elindeki bıçakla kendisini kesmeye çalıştığı daha sonrada aracını ateşe verdiği belirtildi. Polis ekiplerinin müdahalesi ile Kara sakinleştirilerek olay yerinden uzaklaştırıldı.

 

adliye adana fahriye kara suudi arabistan tecavüzcüsü ile evlendirilen kadın araç aracını yaktı anne