Annesinin Ölümünden Şüphelendi, Kurulan Özel Ekiple 3 Yıl Sonra Yakalandı

TAKİP ET

Ankara'da banyoda ölü olarak bulunan kadının 3 yıl sonra kurulan özel bir ekip sonrasında boğularak öldürüldüğü ortaya çıktı. Katil ise çok yakınlarından çıktı.

2015 yılında Şehriban Tokuştepe isimli kadının Ankara'da yaşadığı evinin banyosunda ölü olarak bulundu. Bunun ardından olay yerine zaman kaybetmeden sağlık ekipleri geldi. Oğlu tarafından bulunan talihsiz kadının hayatını kaybettiği ve yapılan muayeneler sonrasında ölümünün normal olduğu ifade edildi. Aynı gün içerisinde kadının oğulları ve akrabaları tarafından defnedildiği tespit edildi. 

Oğullarından büyük olan annesinin normal yollarla öldüğüne bir türlü inanmadı. Bunun üzerine üvey kardeşi ile birlikte konu hakkında şüphelerini anlatmak için Cumhuriyet Başsavcılığına başvurdu. Mezarın zaman kaybetmeden yeniden açılmasını  ve annelerinin üzerinde kesin ölüm nedeninin bulunması için otopsi yapılmasını istedi. Oğullardan birisinin arkadaşı olan Doğan S. isimli kişinin olay günü eve geldiği öğrenildi. Olayın ardından yakın arkadaşlardan uyku hapı istemesi de dikkat çekti. Bunun üzerine kafalardaki şüpheler bir kez daha arttı. 

CİNAYET OLDUĞU 3 YIL SONRA ORTAYA ÇIKTI

Cinayet Büro Amirliği tarafından özel bir ekip kuruldu. Bu ekip ile birlikte şüpheli Doğan S.'nin iş yerinden olay günü habersiz olarak çıktığı ve kadının evine çilingir yardımı ile girdiği öğrenildi. 

Olay günü ihbar üzerine eve gelen polis kapıyı bir parmak kadar açık görmüştü. Bunun üzerine Doğan S. olay yerine polisle geldiğini ve kapının polis tarafından açıldığını iddia etmişti. Olay günü Demetevler metro kameralarına yakalanmış ancak kendisine benzer bir kişi olduğunu söylemişti. Yapılan incelemelerde kendisi olduğu ortaya çıkınca mahkeme tarafından tutuklanmasına karar verildi. 

anne evlat şüpheli ölüm