Annesinin Evinden Çıkan Kocasına Tuzak Kurup Öldürdü

TAKİP ET

İzmir'in Ödemiş ilçesinde bir kadın 8 aydır ayrı yaşadığı kocasını annesinin evinden çıkarken takip etti. Bunun üzerine kıskançlık sebebi ile kocasına kurşun yağdırırken korkunç bir cinayet işledi.

İzmir'in Ödemiş ilçesinde korkunç bir eski eş cinayetinin yaşandığı ortaya çıktı. 8 aydır eşi Mehmet E.'den uzakta olduğu öğrenilen Türkan E. isimli kadının bir süredir eşini takip ettiği öğrenildi. Son olarak annesinin evinden çıkarken gördüğü  eşine tuzak kurduğu belirlendi. Kocasının dışarı çıkmasını bekledikten sonra ise tabanca ile vurarak ağır bir şekilde yaraladı. Hastaneye kaldırılan adam doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadığı öğrenildi. 

Geçtiğimiz Cumartesi günü akşam saatlerinde kocasına tuzak hazırlayan kadın kocasını uzun zaman takip etti. Ardından annesinin evine girdiğini görünce bekledi. Mehmet E. isimli adam bir süre sonra annesinin evinden ayrıldı. 

KOCASINA KURŞUN YAĞDIRDI

8 aydır ayrı yaşadığı için durumu takıntı haline getiren kadın yanında silah getirdi. Ardından kocasının çıktığını görünce üzerine kurşun yağdırdı. Kurşunların isabet ettiği kocası kanlar içerisinde yere yığıldı. Hemen hastaneye kaldırıldı. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı öğrenildi.

Türkan E. isimli kadın ise zaman kaybetmeden polise suç aleti ile teslim oldu. Cinayeti ise kıskançlık sebebiyle işlediğini anlattı. Kocasını kıskandığı için öldürdüğünü anlattı. Ardından cinayeti uzun zamandır planladığı ve kocasını takip ederek tuzak kurduğu belirlendi. Emniyetteki ifadelerinin ardından savcılığa sevk edildi. Mahkemeye çıkarılarak tutuklandığı öğrenildi. 

kocasını öldürdü tuzak