Annesini Öldüren Adamdan Şikayetçi Olmadı, 'Bana Çok İyiliği Dokundu' Dedi

TAKİP ET

Annesinin birlikte yaşadığı sevgilisi tarafından silah ile vurularak öldürülmesinin ardından kadının kızı annesinin katilinden şikayetçi olmadı.

İzmir'de birlikte işlettikleri markette birlikte yaşadığı öğrenilen sevgililer arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi ile birlikte 32 yaşındaki Bahriye Üngeç'i 34 yaşındaki Murat Vardal yanında taşıdığı silah ile sırtından vurarak öldürdü. Konu hakkında yargılama süreci başladı. Yargılama süreci devam ederken tutuklu olarak yargılanan sanık duruşmada hazır olarak bekledi.

4. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davada öldürülen kadının ilk evliliğinden olan kızının da avukatları ile birlikte hazır olduğu öğrenildi. Sevgilisi tarafından sırtından vurularak öldürülen Bahriye Üngeç'in ilk evliliğinden olan kızı olayın gerçekleşme anını gördüğünü anlattı. Ancak annesini öldüren adamdan şikayetçi olmaması mahkeme heyeti tarafından da büyük şaşkınlıkla karşılandı. 

'BANA ÇOK İYİLİĞİ DOKUNDU' DEDİ

Olayın tamamen kaza sonucunda gerçekleştiğini ifade etti. Üvey babası ile arasının iyi olduğunu ve annesini öldürmesine rağmen kendisinden şikayetçi olmadığını belirtti. İfadesi sırasında 'Ben ona baba derdim. Benim düğünümü yaptı ve bana çok iyiliği dokundu. İsteyerek katil olmadı. Olay tamamen kaza sonucunda gerçekleşti' ifadelerini kullandı. 

Tutuklu olarak yargılanan Murat Vardal ise ifadelerinde 'Bizim şiddetli geçimsizlik yaşadığımızı söylüyorlar. Ama tamamen yalan. Herkes doğruyu konuşsun. Benim çocukluk aşkımdı. Tamamen kaza oldu. Mezarında rahat uyusun' diyerek savunmasını gerçekleştirdi. Duruşmanın kesin karar verilinceye kadar bir sonraki tarihe ertelenmesine karar verildi. 

şikayetçi olmadı annesini öldürdü