Annesini Delik Deşik Edip İntihar Etti

TAKİP ET

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde annesini hem sırtından hem de kafasından bıçaklayarak öldüren kadının evinde intihar ederek hayatına son verdiği öğrenildi.

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde annesini hem sırtından hem de kafasından bıçaklayarak öldüren kadının evinde intihar ederek hayatına son verdiği öğrenildi.

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde korkunç bir cinayet yaşandı. 35 yaşındaki Selma Ç'nin annesine saldırarak bıçakladığı ve annesini neredeyse delik değik ettiği öğrenildi. Ardından 6. kattaki evinin çatısından kendisini boşluğa bırakarak hayatına son verdiği tespit edildi. 

Korkunç saldırısı ve ardından intiharı büyük ses getirdi. Olay yerine kısa sürede sağlık ekipleri ve polis ekipleri geldi. Ancak 6. kattan aşağı atlayan kadının hayatını kaybettiği belirlendi. Konu hakkında polis tarafından yürütülen soruşturmanın devam ettiği öğrenildi. 

ANNESİNİ VAHŞİCE DEFALARCA BIÇAKLADI

Geçtiğimiz günlerde annesi ile yaşadığı bir sorun ardından evlerindeki bıçakla annesini sırtından ve kafasından defalarca bıçakladığı öğrenildi. Ağır yaralanan kadın kanlar içerisinde yere yığıldı. Ardından sağlık ekipleri tarafından ağır yaralı bir şekilde hastaneye kaldırılan kadının hastanede tedavisinin devam ettiği öğrenildi. Psikolojik sorunları olan kız ise polis tarafından sorgulanmak üzere polis merkezine götürüldü. Burada ifadesinin alındığı öğrenildi. İfadesi alındıktan ve işlemleri tamamladıktan sonra ise serbest bırakıldı. Eve geldikten sonra gece yarısında evlerinin çatısına çıkarak kendisini aşağı attı. Komşuların durumu fark etmesi üzerine sağlık ekipleri çağrıldı. Ancak çok geç kalındığı belirlendi. Bıçaklanan annenin ise sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. 

izmir annesini bıçakladı intihar etti